עוגיות לוטוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות לוטוס

עוגיות לוטוס

יאם איזה עוגיות טעימות, כל כך טעימות שזה טוב שיש הרבה אפשר לנשנש ועדיין קופסת העוגיות תתמלא. אני אומרת דבר אחד הן ממכרות, זה להכין שוב ושוב נגמרות מהר מידי, מומלצות מאוד.

50 עוגיות

מרכיבים:

250 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
40 ג’ דבש (2 כפות)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)

ממרח לוטוס

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה.

2. לקרוץ צורות, לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות, לאפות את העוגיות כ 8 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

3. לצנן ולשים מעט מהמילוי במרכז העוגייה לשים עוגיות נוספת מעל ללחוץ מעט.

34887 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “וואוו ! פעם ראשונה שלי בעוגיות ובצק פריך ופשוט אין מילים! הזדמנות להגיד תודה על כל המתכונים… כולם מככבים אצלי !!! אתמול הפיצה שלשום העוגת לוטוס בחושה המטורפת והיום זה והיד עוד נטויה…
אגב אני פיזרתי עליהן אבקת סוכר מעל וזה מאוד שידרג 🙂
תודה תודה על העשרת המטבח במתכונים קלים ופשוטים!!”

161
תגובות

  הרשם  
עדכן
natasha

היי ניקי,
רציתי לשאול בבקשה האם אפשר להכין את הבצק הערב, ולשמור אותו במקרר עד מחר בבוקר ואז לרדד ולאפות? זה ישפיע על הטעם לדעתך?

תמרה

הרעיון מקסים אבל הבצק מאוד לא ידידותי ומתפורר …. חבל

יסכה ירושלים

תודה ..יום נהדר(:

יסכה ירושלים

היי ניקי בוקר טוב..רציתי להכין ולהקפיא כמה זמן יכול להיות בהקפאה?

נטע

היי ניקי,
אפשר להמיר את החמאה בשמן?
אם כן, בכמה?

אמונה

היי ניקי,
רציתי לשאול האם זה מסוג העוגיות שאפשר להקפיא..?
(אני לפני לידה ורוצה להקל על עצמי ולהתארגן מראש על משלוחי מנות…)
אם לא, יש לך המלצה על עוגיות שכן יכולות להתאים? לא חייב דווקא ממולאות…

אור

היי ניקי 🙂 האם ניתן להשתמש במתכון הזה עם חורצני עוגיות של קטי או מיקי מאוס? הכוונה: האם ישארו הפנים ולא רק הצורה החיצונית. או שאת ממליצה על מתכון אחר שלך? תודה מראש 🙂