ריבת עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

ריבת עגבניות שרי

אם ישאלו אותי מה הריבה הכי טעימה שיש אין ספק שהריבה הזאת עומדת לפני כולן. טעימה טעימה חבל על הזמן. קצת עבודה אבל בסופו של דבר תוצאה מופלאה מומלצת ביותר. תחשבו משלוחי מנות…

מרכיבים:

2 קילו עגבניות שרי
1.8 קילו סוכר
מקל קינמון
תפוח חתוך גס
מיץ מחצי לימון

הכנות:

1. לסמן חתך על כל עגבניה לחלוט כ 5 דקות במים רותחים ולקלף את הקליפה.

2. לשים את העגבניות והסוכר בסיר גדול להוסיף את הקינמון ולהשרות כמה שעות מידי פעם לערבב עד שכל הסוכר נמס.

3. לשים בהקפאה שתי צלחות. להוסיף את הלימון והתפוח ולבשל כ 30 דקות על אש בינונית, להנמיך את האש ולבשל בין 40 ל 60 דקות או עד שהריבה מגיעה לסמיכות הרצויה מידי פעם לערבב.

4. איך יודעים שהריבה מוכנה ? לקחת את הצלחת מההקפאה לשים עליה ריבה להחזיר להקפאה לדקה להוציא ולעשות שביל עם האצבע במידה והרווח נשאר הריבה מוכנה.

5. לעקר צנצנות ולמלא.

עיקור צנצנות:
להכניס את הצנצנות כשהן פתוחות כולל המכסים ולהרתיח 10 דקות.

14297 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ריבת עגבניות שרי

IMG_9548

IMG_9548

ריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שריריבת עגבניות שרי

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבי

יצאה מצוין!

לא כל כך מורגש שהיא מעגבניות שרי, נראית ומרגישה די כמו ריבת תותים.

תודה לך על כל העזרה!

דבי

בוקר אור לך!

זה דומה לתבשיל עגבניות?

מרגישים בבירור שזה מעגבניות? מתאים לעוגות?

אפשר להוריד מכמות הסוכר? כמה?

אפשר אבקת קינמון במקום מקל? כמה?

תודה לך ויום נעים!

Bell

מעניין מה עושים עם הצלחת השניה שהוקפאה