אוזני המן במילוי אגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אוזני המן במילוי אגוזים

אוזני המן במילוי אגוזים

חג פורים מתקרב והגיע הזמן לאוזני המן, אבל מתכונים טובים לאוזני המן יש באתר ואפילו כמה ובא לי משהו קצת שונה עוד פעם שוקולד ? לא רוצה.  אוזני המן ממולאות אגוזים, הבעיה היחידה היא שהמילוי טעים ככה כמו שהוא, עוד טעימה ועוד טעימה לא בטוח שישאר משהו למלא את האוזני המן.

35 אוזני המן

מרכיבים:

3 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
200 ג’ חמאה
כף אבקת אפיה
2 חלמונים
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמנת חמוצה

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים, להניח כחצי כפית מהמילוי ולסגור למשולש, להכניס למקרר ל 30 דקות לעבור על הסגירות שוב.

2.  לחמם מראש את התנור ל 180 מעלות. לאפות עד שהדפנות מזהיבות.

מלית אגוזים לאוזני המן

שאלות ותשובות:

איך מכינים פרווה ? מחליפים את החמאה במחמאה, את השמנת במיץ תפוזים
מה עם שמן ? לא מתאים
אפשר להקפיא ? כן
גם שבוע מראש ? כן לסגור טוב שלא יספוג ריחות
בדיוק נגמר לי הלימון – מיץ תפוזים זה מעולה
אני צריכה ללכת אפשר להשאיר את הבצק במקרר שעתיים ? כן
ניקי אפשר להכין מהבצק עוגיות חמאה ? ברור הוא נהדר
מה מידת הכוס ? 240 מ”ל (תיקנו משקל)

13901 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן במילוי אגוזים

אוזני המן במילוי אגוזים

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

תודה רבה ניקי יקירה על התשובה המהירה… עכשיו הולכת להכין… אני לא הסתכלי בתחילה בפוסט כי סבתא שלי נפטרה לפני שבוע ולא נכנסתי בכלל לפייסבוק והיום בעלי ביקש אוזני המן אז ישר נכנסתי לאתר המדהים שלך… יום מקסים של עשיה והפתעות…אמרתי כל פעם שאני מכינה משהו מהאתר שלך אני קוצרת מחמאות (אז עשיתי קיצור דרך)…

גלית

הי ניקי יקירה … את אלופה ומשתמשת המון במתכונים שלך… הסתכלתי במתכון של האוזני המן ולא רשום איך מכינים את המילוי… את שמה אגוזים שלמים או שצריך לגרוס גס ולהוסיף תבלינים כמו ציפורן וקינמון וסוכר ועוד דברים טובים… אשמח בתשובתך… המשך יום נפלא יקירה

אילת

לא צריך מים? הבצק מתפורר…

zipi_ezra

שלום ניקי! הכנתי בדיוק על פי המתכון וחלק מאזני ההמן נפתחו במהלך האפיה למרות שהדקתי היטב על פי הכתוב.

חוץ מזה יצא מעולה.

נאוה

היי ניקי,
נראה נהדר !!!
האם הכוונה בלקרוץ עיגולים היא שקודם צריך לרדד את הבצק?

חוה טופר

הי ניקי וחג שמח מוקדם
האם הקפאת אזני ההמן היא גורפת? ללא קשר למילוי?
האם ההקפאה מתבצעת אחרי האפיה או ניתן להכין למלא ולהקפיא לפני האפייה כדי לשמור על טריות .?

יעל

הי ניקי,

יש לי משקל, אז מה משקל הקמח במתכון?

תודה