מאפינס שוקולית פרג
אני אוהבת לשחק עם מתכונים מוצלחים ולתת להם טעמים חדשים. הכי טוב זה לראות את העיניים המופתעות של הילדים כשטעם חדש מתגלה בביס הראשון. עוגת השוקולית מכבבת אצלי בכל הזדמנות אז החלטתי להוסיף עוד מאפינס למשפחת השוקולית בטעם חדש ומפתיע.
מספר מנות: 12 מאפינס
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
כוס פרג טחון טרי
230 ג' קמח תופח (כוס וחצי +2 כפות)
3/4 כוס שמן
קרם שוקולד (אופציה):
חצי כוס שמנת מתוקה
150 ג' שוקולד מריר
הכנות:
2. חום בינוני 180 מעלות כ – 20 דקות
3. להמיס שוקולד ושמנת (מיקרו) לקרם שוקולד אחיד ולצפות את המאפינס כשהם יוצאים מהתנור.
לגרד שוקולד לבן ולקשט
טיפ:
תמיד לקנות פרג טרי שטוחנים אותו מול העיניים שלכם, אף פעם לא לקנות פרג טחון בשקית, יש סיכוי שהוא מר וחבל להרוס את העוגה.