


מאפינס שוקולית פרג
אני אוהבת לשחק עם מתכונים מוצלחים ולתת להם טעמים חדשים. הכי טוב זה לראות את העיניים המופתעות של הילדים כשטעם חדש מתגלה בביס הראשון. עוגת השוקולית מכבבת אצלי בכל הזדמנות אז החלטתי להוסיף עוד מאפינס למשפחת השוקולית בטעם חדש ומפתיע.
מספר מנות: 12 מאפינס
מרכיבים:
4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
כוס פרג טחון טרי
230 ג’ קמח תופח (כוס וחצי +2 כפות)
3/4 כוס שמן
קרם שוקולד (אופציה):
חצי כוס שמנת מתוקה
150 ג’ שוקולד מריר
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים למלא תבנית שקעים עד 3/4 גובה.
2. חום בינוני 180 מעלות כ – 20 דקות
3. להמיס שוקולד ושמנת (מיקרו) לקרם שוקולד אחיד ולצפות את המאפינס כשהם יוצאים מהתנור.
לגרד שוקולד לבן ולקשט
טיפ:
תמיד לקנות פרג טרי שטוחנים אותו מול העיניים שלכם, אף פעם לא לקנות פרג טחון בשקית, יש סיכוי שהוא מר וחבל להרוס את העוגה.
5024 צפיות 1 צפיות היום
יש באג באתר? לא רואה מרכיבים לאף מתכון…
ניקי היי,
במה אפשר להחליף כוס אבקת שוקולית? האם אפשר לשים שוקולד מריר במקום?
שמים ביצים וסוכר ואז מקציפים? או מקציפים ביצים ואחרי כמה דקות להוסיף את הסוכר?
שלום ניקי,
קודם כל רציתי להגיד לך תודה על האתר המקסים, אני נעזרת בו המון גם לבישול וגם באפייה.
האם אני יכולה להוסיף למאפינס במקום פרג, חלבה?
שלום ניקי
האם יש אפשרות להחליף את מיץ התפוזים בחלב?
תודה את אלופה
האם אפשר להשתמש בתבנית סילקון שקעים ‘ורד’
וזה יצא חלק! (בלי שידבק ויתקע בפנים)