מאפינס שוקולית פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס שוקולית פרג

אני אוהבת לשחק עם מתכונים מוצלחים ולתת להם טעמים חדשים. הכי טוב זה לראות את העיניים המופתעות של הילדים כשטעם חדש מתגלה בביס הראשון. עוגת השוקולית מכבבת אצלי בכל הזדמנות אז החלטתי להוסיף עוד מאפינס למשפחת השוקולית בטעם חדש ומפתיע.

מספר מנות: 12 מאפינס

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
כוס מיץ תפוזים
כוס אבקת שוקולית
כוס פרג טחון טרי
230 ג’ קמח תופח (כוס וחצי +2 כפות)
3/4 כוס שמן

קרם שוקולד (אופציה):
חצי כוס שמנת מתוקה
150 ג’ שוקולד מריר


הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים למלא תבנית שקעים עד 3/4 גובה.

2. חום בינוני 180 מעלות כ – 20 דקות

3. להמיס שוקולד ושמנת (מיקרו) לקרם שוקולד אחיד ולצפות את המאפינס כשהם יוצאים מהתנור.
לגרד שוקולד לבן ולקשט

טיפ:
תמיד לקנות פרג טרי שטוחנים אותו מול העיניים שלכם, אף פעם לא לקנות פרג טחון בשקית, יש סיכוי שהוא מר וחבל להרוס את העוגה.

2523 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס שוקולית פרג


12
תגובות

  הרשם  
עדכן
סימה

יש באג באתר? לא רואה מרכיבים לאף מתכון…

דורית

ניקי היי,
במה אפשר להחליף כוס אבקת שוקולית? האם אפשר לשים שוקולד מריר במקום?

ירדן

שמים ביצים וסוכר ואז מקציפים? או מקציפים ביצים ואחרי כמה דקות להוסיף את הסוכר?

קרין

שלום ניקי,
קודם כל רציתי להגיד לך תודה על האתר המקסים, אני נעזרת בו המון גם לבישול וגם באפייה.
האם אני יכולה להוסיף למאפינס במקום פרג, חלבה?

מאירה

שלום ניקי
האם יש אפשרות להחליף את מיץ התפוזים בחלב?
תודה את אלופה

yiska

האם אפשר להשתמש בתבנית סילקון שקעים ‘ורד’

וזה יצא חלק! (בלי שידבק ויתקע בפנים)