אוזני המן פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אוזני המן פרווה

אוזני המן פרווה

אוזני המן פרווה, אז החלטתי לבלבל אתכם עוד קצת (קריצה) ולתת עוד מתכון לאוזני המן. סתם זאת לא הכוונה, אני יודעת שהרבה מחפשים מתכון לאוזני המן פרווה. אז קבלו מתכון פרווה שאפשר למלא בכל מילוי שאוהבים ושיהיה חג מתוק וטעים

35 – 40 אוזני המן

מרכיבים:

420 ג קמח (3 כוסות קמח)
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
12 ג’ אבקת אפייה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
120 מ”ל מים (חצי כוס)

מילויים:
ממרח שוקולד
ממרח תמרים
מילוי פרג
איזה מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות בינונית עד שיש בצק, להכניס את הבצק למקרר לקירור של שעה.

2. לקמח את משטח העבודה ולרדד את הבצק לעלה גדול, אפשר להקל על מהלך העבודה ולחלק את הבצק לשני חלקים, חלק אחד לשמור במקרר ואת השני לרדד לעלה, לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ לשים במרכז חצי כפית מהמילוי שמעדיפים ולסגור למשולש.

3. להכניס למקרר לחצי שעה ולעבור על הסגירות של האוזני המן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות את האוזני המן כ 15 דקות התחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
האוזני המן נשמרות כ 4 – 5 ימים בקופסא על השיש, ניתן להקפיא.

20802 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן פרווהאוזני המן פרווהאוזני המן פרווה

אוזני המן פרווהאוזני המן פרווהאוזני המן פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : הכנתי ויצא מעולה!!! כולם ממש אהבו והכי חשוב שהבכורה שלי (בת 3) ממש אהבה ואפילו אכלה את אלו במילוי תמרים:-) נכנס למחברת המתכונים שלי:-)תודה וחג פורים שמח

אסתי : יצא מדהים! תודה רבה!

רחל : בס”ד אזני המן מעולים גם הבצק טעים מאוד תודה רבה ופורים שמח

חפצי: “כמו תמיד יצא מעולה!!
איך לא?! זה מתכון שלך…!!
מה יהיה? -התאהבתי באפליקציה שלך!!!!!!❤”

מאיה : “שמחה לספר שאוזני ההמן יצאו מצוינות, פריכות וטעימות מאוד! ואפילו לא הייתי צריכה לקרר את הבצק. תודה רבה ניקי על המתכונים המעולים שלך!”

319
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחל

בס”ד
אזני המן מעולים
גם הבצק טעים מאוד
תודה רבה ופורים שמח

אביב

היי ניקי המתכונים שלך נהדרים .

יש לך כמה מתכונים של אוזני המן .איזה בצק יהיה לילדים הכי נכון לעבוד איתו .המון תודה

רחל

היי ניקי
אני רוצה להכין עוגיות עם מילוי רחת לוקום. האם אני יכולה להשתמש בבצק זה ? האם יש באתר בצק שמתאים יותר?
אשמח לתשובה – תודה!

שם

ווואוו ניקי את גדולה תודה רבה
אוזני המן מעולם לא נראו קלות יותר להכנה מהמתכון הזהה
הרבה אנשים הולכים להנות בזכותך בחג הזה
תודהה
תבורכייייי!!!

שם

רבקה ב. (לא רשום) | 01.03.2012 – 21:47
כותבת עכשיו אחרי הנקיפות מצפון על 4 אוזני המן שאכלתי בזה אחר זה. יצא מעולה! בצק טעים וקל להכנה.
הכנתי עם קמח 70% מלא ואת רב כמות המים החלפתי במיץ מקלמנטינות. הבצק היה קשה לרידוד כי הוא התפרק, אז לקחתי חתיכות קטנות ממנו, יצרתי עיגול ורידדתי.
ניקי, הבצק אמור להיות כך, או שזה בגלל השינויים שעשיתי בו?

שם

אנונימי (לא רשום) | 06.03.2012 – 20:31
היי ניקי!

הבצק נוח לעבודה, מלאתי בשוקולד השחר ויצא טעים מאוד. תודה רבה על מתכון בלי חמאה.

שם

אוזני המן (לא רשום) | 07.03.2012 – 19:52
ניקי, פעם שניה שאני מכינה את המתכון הזה השבוע – הוא הצלחה מדהימה! פעם ראשונה עשיתי את המתכון הזה כי נתקעתי בלי חמאה, אבל יצא כל כך טוב שביקשו עוד פעם. השינוי היחיד שעשיתי הוא שהוספתי טיפה מיץ תפוזים עם הנוזלים.
אני ממלאה בממרח תמרים וכבר העברתי את המתכון הלאה לחברים שביקשו.
תודה 🙂

1 2 3 22