אוזני המן פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אוזני המן פרווה

אוזני המן פרווה

אוזני המן פרווה, אז החלטתי לבלבל אתכם עוד קצת (קריצה) ולתת עוד מתכון לאוזני המן. סתם זאת לא הכוונה, אני יודעת שהרבה מחפשים מתכון לאוזני המן פרווה. אז קבלו מתכון פרווה שאפשר למלא בכל מילוי שאוהבים ושיהיה חג מתוק וטעים

35 – 40 אוזני המן

מרכיבים:

420 ג קמח (3 כוסות קמח)
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
12 ג’ אבקת אפייה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
120 מ”ל מים (חצי כוס)

מילויים:
ממרח שוקולד
ממרח תמרים
מילוי פרג
איזה מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לשים את כל המצרכים במיקסר להפעיל על מהירות בינונית עד שיש בצק, להכניס את הבצק למקרר לקירור של שעה.

2. לקמח את משטח העבודה ולרדד את הבצק לעלה גדול, אפשר להקל על מהלך העבודה ולחלק את הבצק לשני חלקים, חלק אחד לשמור במקרר ואת השני לרדד לעלה, לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ לשים במרכז חצי כפית מהמילוי שמעדיפים ולסגור למשולש.

3. להכניס למקרר לחצי שעה ולעבור על הסגירות של האוזני המן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לאפות את האוזני המן כ 15 דקות התחתית מזהיבה.

כדאי לדעת ש…
האוזני המן נשמרות כ 4 – 5 ימים בקופסא על השיש, ניתן להקפיא.

44334 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן פרווהאוזני המן פרווהאוזני המן פרווה

אוזני המן פרווהאוזני המן פרווהאוזני המן פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : הכנתי ויצא מעולה!!! כולם ממש אהבו והכי חשוב שהבכורה שלי (בת 3) ממש אהבה ואפילו אכלה את אלו במילוי תמרים:-) נכנס למחברת המתכונים שלי:-)תודה וחג פורים שמח

אסתי : יצא מדהים! תודה רבה!

רחל : בס”ד אזני המן מעולים גם הבצק טעים מאוד תודה רבה ופורים שמח

חפצי: “כמו תמיד יצא מעולה!!
איך לא?! זה מתכון שלך…!!
מה יהיה? -התאהבתי באפליקציה שלך!!!!!!❤”

מאיה : “שמחה לספר שאוזני ההמן יצאו מצוינות, פריכות וטעימות מאוד! ואפילו לא הייתי צריכה לקרר את הבצק. תודה רבה ניקי על המתכונים המעולים שלך!”

357
תגובות

  הרשם  
עדכן
מור

הי ניקי, תוכלי להסביר איך להכניס סוכריות צבעוניות לבצק? עושים את זה בזמן הרידוד? צריך ביצה? או אולי רק על השוקולד לפני הסגירה? יש לך המלצה? תודה על מתכונים מופלאים!

הדר כהן

וואוו הכנתי עכשיו ויצא פשוט מעולהה!!(השתמשתי בשוקולד השחר פרווה…)

שני

היי האם אפשר לשים כמילוי קובית שוקולד, או שיוצא נוזלי?

ניצנה

לא צריך ביצה במתכון?

רחלי

שלום רב! רציתי לשאול מה צריך להחליף בכדי לעשות אזני המן מלוחים במילוי תפו”א או פטריות?

מלכה טנא

במקום מים – אפשר מיץ תפוזים?

חלוש

היי,
אני הוצאתי מהמקרר והבצק לא נראה בכיוון האפשרי לרדד אותו
הוא מתפורר לי…….
מה אמורה לעשות כרגע?
תודה רבה מראש!