מילוי פרג
זה לא פורים בלי מילוי של פרג לאוזני המן ואני יודעת אפשר לקנות אבל כל כך פשוט להכין בבית וגם יותר זול.
יש לי בקשה קטנה תיקנו רק פרג טרי ולא פרג בשקית ששכבה בסופר מי יודע כמה זמן.
תתעקשו שיטחנו את הפרג מול העיניים שלכם ושלא יספרו לכם סיפורים רק פרג טחון טרי ולמה לא לקנות פרג בשקית בסופר ? כי פרג בשקית עלול להיות מר, נכון זה לא תמיד קורה אבל למה לקחת את הסיכון ? אני קונה בחנות תבלינים כמות של פרג ומקפיאה זה נשמר יופי. עכשיו הגיע הזמן להכין מילוי פרג לאוזני המן.
מספיק ל 50 – 60 אוזני המן
מרכיבים:
200 ג' פרג טחון טרי (2 כוסות)
240 מ"ל חלב (כוס)
150 ג' סוכר (3/4 כוס)
40 ג' חמאה / 4 כפות שמן
מיץ מחצי לימון
150 ג' אגוזים טחונים (כוס וחצי)
הכנות:
1. לחמם את החלב להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהסוכר נמס לגמרי, להוסיף את הפרג, חמאה, לימון והאגוזים, לערבב לבשל כשתי דקות עד שהכל אחיד, לצנן ולקרר כשעה פלוס אפשר לקצר ולהקפיא 40 דקות.
כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום מראש ולשמור במקרר
גולשים מכינים וממליצים:
מורוש : וואו ניקי אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת פרג אבל היתה דרישה כאן בבית, אז הכנתי את המילוי שלך והוא ממש קל להכנה ויצא מושלם!! תודה!!!!