מילוי פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילוי פרג

מרכיבים:

180 ג’ פרג טחון טרי
כוס חלב
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
40 ג’ חמאה
מיץ מחצי לימון
50 ג’ אגוזים טחונים

הכנות:

1. לחמם חלב, פרג, סוכר לערבב לתערובת אחידה להוריד מהאש להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולצנן.

30523 צפיות 43 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורוש : וואו ניקי אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת פרג אבל היתה דרישה כאן בבית, אז הכנתי את המילוי שלך והוא ממש קל להכנה ויצא מושלם!! תודה!!!!

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
גילי

צהריים טובים.
נשאר לי מילוי פרג מעוגת שמרים (מעולה!!!)
קצת מצחיק להכין עכשיו אוזני המן…איזה עוגיות אפשר לעשות עם המילוי הזה? אולי רולדה?
תודה על אתר מעולה!

מאיה

היי ניקי. הכנתי את המילוי, טעיםםםםם! אבל נראה לי שיצא לי דליל מדי. יש פיתרון? כבר הוספתי את האגוזים והלימון והחמאה…. תודה מראש וחג שמח (-:

אריאלה

ערב טוב ניקי, כמה זה 180 גר’ פרג בכוסות? תודה רבה על העזרה!!!!!!

ענבר

ניקי שלום,
אני נאלצת להכין את המלית פרג פרווה… [עושה אוזני המן לגן של הבת בת השנתיים… וצריך פרווה]
מנסיונך איך יוצא טעים יותר? מה הק
טנים יאהבו יותר… האם במקום החלב לשים חלב סויה, מיץ תפוזים, חלב קוקוס? מה יצא הכי טעים

מני

אני רוצה לעשות אוזני המן פרווה במילוי פרג, אפשר לשים במקום חמאה שמן? אם כן, כמה? תודה רבה על כל המתכונים המעולים שלך!!

מלי

היי…ניקי…
המילוי מתאים למתכון אוזני המן מהירות?

לירז

היי ניקי.בוהריים טובים 🙂
מכורה לפרג בכל המאפים ומעוניינת להתחיל לעבוד איתו גם
שאלות של מתחילה.
1.פס פרג מלא (רק פרג בקושי בצק למטה כמו של שמו)הולך עם המלית הזו?או שצריך להוסיף משהו לפרג בגלל אפייה שונה
2.קניתי שקית של חצי קילו טחון על המקום.לאחר הפתיחה איפה לשמור ?
3.כמה זמן יכול להשמר.

מודה לך