מילוי פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילוי פרג

מרכיבים:

180 ג’ פרג טחון טרי
כוס חלב
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
40 ג’ חמאה
מיץ מחצי לימון
50 ג’ אגוזים טחונים

הכנות:

1. לחמם חלב, פרג, סוכר לערבב לתערובת אחידה להוריד מהאש להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולצנן.

30284 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורוש : וואו ניקי אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת פרג אבל היתה דרישה כאן בבית, אז הכנתי את המילוי שלך והוא ממש קל להכנה ויצא מושלם!! תודה!!!!

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
יולי

ניקי שלום,
ברצוני להכין את מילוי הפרג לצורך מילוי בצק שמרים.
ורציתי לדעת, האם אפשר להחליף את החמאה בחמאת קוקוס?
האם זה לא ישפיע על הטעם כשאני מתכוונת להחליף גם את האגוזים בשקדים.
תודה רבה ופורים שמח

דקלה

היי ניקי …..
פעם ראשונה שאני מילוי פרג …. יצא לי נוזלי מה אני יכולה לעשות
תודה רבה

שרון

ניקי שלום. איך אפשר להכין מילוי פרג פרווה? במקום חלב לשים חלב סויה ובמקום חמאה? מחכה לתשובה, שרון

גילי

שלום ניקי.
קניתי פרג טחון במקום, אך שמרתי אותו במקרר במקום במקפיא במשך 24 שעות.
האם אפשר להשתמש בו,ואם כן מה משך הזמן המקסימלי שניתן לשמור במקרר לפני השימוש בו.
תודה.

נעמה

היי ניקי
רציתי לדעת אם אפשר לוותר על האגוזים במילוי פרג כי אצלי רגישים

דנה אוחנה

היי כמה זה 50 גרם אגוזים טחונים? והאם חייב את הפרג טחון קניתי גרגירים ואני רוצה להכין אוזני המן שאגב עשיתי עם שוקולד אבל הבצק התפורר לי

חנית

הי ניקי,
המלית מתאימה למילוי בבצק עלים או בצק פילאס?
תודה