מילוי פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מילוי פרג

מרכיבים:

180 ג’ פרג טחון טרי
כוס חלב
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
40 ג’ חמאה
מיץ מחצי לימון
50 ג’ אגוזים טחונים

הכנות:

1. לחמם חלב, פרג, סוכר לערבב לתערובת אחידה להוריד מהאש להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב ולצנן.

34172 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מורוש : וואו ניקי אני חייבת להגיד שאני לא אוהבת פרג אבל היתה דרישה כאן בבית, אז הכנתי את המילוי שלך והוא ממש קל להכנה ויצא מושלם!! תודה!!!!

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביטל

היי ניקי,
לאיזה כמות של אוזני המן המילוי הזה יספיק?

תהילה

הי ניקי,
רציתי לשאול איך אני מכינה מלית פרג פרווה

שרון

הי ניקי,

אין לי לימון. יש לך הצעה מה אפשר לעשות?

שם *שבלול

היי ניקי
כמה זמן אפשר לשמור את המילוי עצמו במקרר? יצא לי כמות מאוד גדולה, זה 3 ימים במקרר ורציתי מחר להכין עוד אזני המן עם המילוי

תודה!!

רינת משולם

צהריים טובים ניקי היקרה
סליחה על הבורות מה זה פרג טרי?
בסופרים בעיר בה אני גרה בגרמניה יש רק פרג טחון ארוז בשקית.
האם ניתן להשתמש בו גם להכנת המילוי?
תודה על תשובתך.

מגי

היי ניקי
הכנתי את המילוי הנהדר הזה, השתמשתי והשארית במקרר כבר קרוב לשבוע.. אפשר עדיין להשתמש או עדיף שלא?

שירה

היי ניקי, תוכלי לעזור לי? אני צריכה בערך 7 רולדות עם המילוי הטעים הזה…תוכלי לעזור לי בכמויות? ואני צריכה שזה יהיה פרווה אז אני אקנה ריץ’.
תודה רבה