אוזני המן מדהימות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אוזני המן מדהימות

מתכון נהדר שנותן אוזני המן מעולות מאוד, בצק נוח לעבודה ואפילו ללא ביצים, אני ממליצה מראש להכפיל כמויות האוזני המן פשוט נחטפות. הבצק מתאים להכנת עוגיות חמאה בלי טרחה לרדד לעלה לחתוך לריבועים מעט לפזר סוכר ולהכניס לתנור, יוצאות עוגיות נהדרות פשוטות וממכרות.
בא לכם לעשות מילוי ? תעשו עוגיות פרח זה בצק קלאסי בשביל זה.
מתכון מושלם קל ופשוט לאוזני המן שלא מפסיקים להכין.

20 אוזני המן

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
60 ג’ סוכר (3 כפות)
180 ג’ קמח (כוס + 4 כפות נוספות)
3 כפות שמנת מתוקה

מילויים:
ממרח שוקולד
ממרח השחר העולה נוגט אגוזים (טעים חבל על הזמן)

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות לשים במיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים, לעבד לפירורי בצק גסים / גושי בצק, לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור.

2. לרדד לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 8 ס”מ, לשים חצי כפית מהמילוי במרכז העיגול ולסגור למשולש.

3. לקרר חצי שעה ולעבור על הסגירות.

*4. לחמם תנור ל 180 כ 10 דקות מראש, לאפות כ 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה, לצנן.

מומלץ לקרוא את זה לפני שמתחילים

20600 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן מדהימותאוזני המן מדהימותאוזני המן מדהימות

אוזני המן מדהימותאוזני המן מדהימותאוזני המן מדהימות

גולשים מכינים וממליצים:

ציבי : “הכנתי אתמול יצא פצצה !!!”

חגית : “הכנתי, יצא מושלם! פריך וטעים. נחטף במהירות”

110
תגובות

  הרשם  
עדכן
אודליה

שלום ניקי
להכפלת הכמות יש גבול מסוים? או שהבצק יכול לההרס אם מכפילים יתר?
כי אני צריכה לפחות 40 +
אזני המן.
מה אומרת?

סיון בר

ניקי יקרה, אני גרה בחו”ל ויש כל הזמן געגועים לאוכל של הבית..
בזכותך הבית מרגיש קרוב.
חוסלו אוזני ההמן ( בעיקר אלו שהיו עם ריבת חלב)
תודה!!

גילה

אנחנו אוהבים את אזני המן מהירות שלך, מה ההבדל בין הבצק הזה למהירות? מתלבטים…

גילי סובה

ניקי המקסימה!
אני רוצה להכין אזני המן עם כמה ילדים (בית מארח..), אבל מעדיפה להכין את הבצק מראש ולהתליל איתם משלב הרידוד. אפשר להכין ערב קודם ולשמןר במקרר?
בנוסף, אין לי מיקסר אלא בלנדר ידני-אפשר להכין את הבצק עם הוו המתולתל?
תודה רבה
גילי

סיון

הי ניקי
הכמות של הסוכר לא מסתדרת לי. 60 גרם סוכר זה יותר מ3 כפות. אשמח להסבר
תודה רבה

שני

שבוע טוב ניקירציתי לדעת אם אני מכניסה את הבצק למקרר לפני האפיה לשעה אז אני צריכה שוב לפני האפייה שוב לקרר אותו ?? תודה רבה

מאיה

ניקי שלום
מה את ממליצה לשים במקום השמנת המתוקה? מעוניינת במתכון הזה- אבל פרווה.