גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים
גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים, מחפשים את התבשיל המושלם לארוחת החג ?
משהו קצת שונה מהרגיל עם טעם מיוחד משהו שיגרום לאנשים לומר ואוו איזה טעים מה זה צריך להיות ?
כן אני רוצה מחמאות וכמה שיותר, לא מגיע לנו ? הפעם תפוחים ולא בקינוח וזאת גם לא עוגה אלא תבשיל של מנה עיקרית, לפני שאתם עושים פרצוף תנסו ותתאהבו ♥ זה טעים!
5 מנות
מרכיבים:
5 חזה עוף דפוק דק
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות סילאן
5 פרוסות פסטרמה דבש טהור
קערה עם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כוס תירוש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין 2 קערות באחת ביצה טרופה עם מל"פ וא. מרק ובשניה פירורי לחם, לטבול את חזה העוף בביצה ואח"כ בפירורים, להניח פסטרמה על החזה עוף ולגלגל לרולדה. להעזר בקיסמים בשביל לסגור.
2. במחבת חמה לטגן (לא שמן עמוק) את הרולדה מכל הכיוונים ולשמור בצד (לא לשכוח להוציא את הקיסמים).
3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את התפוחים ולהקפיץ קלות, להוסיף תירוש , סילאן ותבלינים ו2 כוסות מים נוספות, להרתיח ולבשל כמה דקות, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הרולדות, לבשל כ 15 דקות.
3. להגיש עם אורז לבן ולהתענג.