גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים, מחפשים את התבשיל המושלם לארוחת החג ?
משהו קצת שונה מהרגיל עם טעם מיוחד משהו שיגרום לאנשים לומר ואוו איזה טעים מה זה צריך להיות ?
כן אני רוצה מחמאות וכמה שיותר, לא מגיע לנו ? הפעם תפוחים ולא בקינוח וזאת גם לא עוגה אלא תבשיל של מנה עיקרית, לפני שאתם עושים פרצוף תנסו ותתאהבו ♥ זה טעים!

5 מנות

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק דק
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות סילאן
5 פרוסות פסטרמה דבש טהור
קערה עם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כוס תירוש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להכין 2 קערות באחת ביצה טרופה עם מל”פ וא. מרק ובשניה פירורי לחם, לטבול את חזה העוף בביצה ואח”כ בפירורים, להניח פסטרמה על החזה עוף ולגלגל לרולדה. להעזר בקיסמים בשביל לסגור.

2. במחבת חמה לטגן (לא שמן עמוק) את הרולדה מכל הכיוונים ולשמור בצד (לא לשכוח להוציא את הקיסמים).

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את התפוחים ולהקפיץ קלות, להוסיף תירוש , סילאן ותבלינים ו2 כוסות מים נוספות, להרתיח ולבשל כמה דקות, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הרולדות, לבשל כ 15 דקות.

3. להגיש עם אורז לבן ולהתענג.

4504 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


93
תגובות

  הרשם  
עדכן
הילי

היי ניקייי
קודם כל אין על האתר שלך!
שאלה..אם אשים “פסטרמה חרמון כפרית” במקום דבש טהור, זה בסדר ???
אשמח לתשובה מהירה, ממש תודה!!!

שירה

היי ניקי, רציתי את דעתך לגבי החלפת הפסטרמה במילוי של פירה תפו”חא ובטטה דק וטיפה סילאן עם הרוטב הנוכחי של במתכון הזה?

עדי

היי ניקי, תודה על מתכונים מדהימים!
המתכון נשמע משגע, אבל אני צריכה להפוך אותו לנטול גלוטן, במה אפשר להחליף את פירורי הלחם?

שירה

היי (האמת שזו הפעםהשלישית שאני שולחת את השאלה כי משום מה אני לא רואה אותה מוצגת וחששתי שלא תיראי..אז אם ראית סוריייי על החפירה) בכל מקרה, לשאלה ששאלתי לגבי החלפת הפסטרמה בפירה זה עדיין עם אותו רוטב מתוק נכון?

שירה

היי ניקי, קודם כל תודה רבה כל המתכונים, רציתי לשאול אם אפשר בלי הפסטרמה? אולי פירה? ירקות? ואם כן אז איך… תודה 🙂

1 4 5 6