גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים, מחפשים את התבשיל המושלם לארוחת החג ?
משהו קצת שונה מהרגיל עם טעם מיוחד משהו שיגרום לאנשים לומר ואוו איזה טעים מה זה צריך להיות ?
כן אני רוצה מחמאות וכמה שיותר, לא מגיע לנו ? הפעם תפוחים ולא בקינוח וזאת גם לא עוגה אלא תבשיל של מנה עיקרית, לפני שאתם עושים פרצוף תנסו ותתאהבו ♥ זה טעים!

5 מנות

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק דק
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות סילאן
5 פרוסות פסטרמה דבש טהור
קערה עם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כוס תירוש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין 2 קערות באחת ביצה טרופה עם מל”פ וא. מרק ובשניה פירורי לחם, לטבול את חזה העוף בביצה ואח”כ בפירורים, להניח פסטרמה על החזה עוף ולגלגל לרולדה. להעזר בקיסמים בשביל לסגור.

2. במחבת חמה לטגן (לא שמן עמוק) את הרולדה מכל הכיוונים ולשמור בצד (לא לשכוח להוציא את הקיסמים).

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את התפוחים ולהקפיץ קלות, להוסיף תירוש , סילאן ותבלינים ו2 כוסות מים נוספות, להרתיח ולבשל כמה דקות, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הרולדות, לבשל כ 15 דקות.

3. להגיש עם אורז לבן ולהתענג.

14633 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

נראה מעולה!!!

יש רעיון לעוד משהו מילוי חוץ מפסטרמה (לא אוהבים אצלינו)
האם תערובת של בשר טחון וירקות ילך טוב עם התפוחים והמתוק??

נורית

שלום ניקי,
אם אני מכינה את זה יומיים מראש, האם עדיף להקפיא, או לשמור במקרר ולחמם בסיר לפני ההגשה?
תודה מראש.

נעמה

ניקי שלום, האם אפשר להחליף את הפסטרמה בחזה אווז? האם זה יתאים לרוטב תפוחים?
תודה מראש,
נעמה.

חיה

אם אני רוצה להקפיא את זה האם כדאי לי להכין את החזה עוף מבלי להכניס אותו לרוטב ולהקפיא אותם בנפרד ורק בהפשרה לבשל אותם יחד?

שושי

הבלוג הכי שווה ברשת.
מחפשים וחוזרים אלייך, הכי קל הכי ברור
תודה

מירי

בוקר טוב,נראה מעולה לחג. שאלה קטנה- אפשר להקפיא? מתחילה להערך …

דפנה

ניקי שלום
בעלי אלרגי לתפוחים.
את חושבת שזה ילך גם עם אגסים? או שיש לך רעיון למשהו אחר במקום התפוחים?
תודה מראש.