גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים

גלילות חזה עוף ברוטב תפוחים, מחפשים את התבשיל המושלם לארוחת החג ?
משהו קצת שונה מהרגיל עם טעם מיוחד משהו שיגרום לאנשים לומר ואוו איזה טעים מה זה צריך להיות ?
כן אני רוצה מחמאות וכמה שיותר, לא מגיע לנו ? הפעם תפוחים ולא בקינוח וזאת גם לא עוגה אלא תבשיל של מנה עיקרית, לפני שאתם עושים פרצוף תנסו ותתאהבו ♥ זה טעים!

5 מנות

מרכיבים:

5 חזה עוף דפוק דק
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
3 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות
2 כפות סילאן
5 פרוסות פסטרמה דבש טהור
קערה עם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כוס תירוש
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להכין 2 קערות באחת ביצה טרופה עם מל”פ וא. מרק ובשניה פירורי לחם, לטבול את חזה העוף בביצה ואח”כ בפירורים, להניח פסטרמה על החזה עוף ולגלגל לרולדה. להעזר בקיסמים בשביל לסגור.

2. במחבת חמה לטגן (לא שמן עמוק) את הרולדה מכל הכיוונים ולשמור בצד (לא לשכוח להוציא את הקיסמים).

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את התפוחים ולהקפיץ קלות, להוסיף תירוש , סילאן ותבלינים ו2 כוסות מים נוספות, להרתיח ולבשל כמה דקות, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הרולדות, לבשל כ 15 דקות.

3. להגיש עם אורז לבן ולהתענג.

14754 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
ינאית ויצמן

הילדים ממש אהבו ניקי.את פשוט אלופה.תודה שבזכותך אני משמחת את ילדי

אורליה

הי,ניקי קודם כל תןדה על תשובתך,המהירה:) דבר שני האם ניתן לבשל את החזה לאחר טיגון קצר עם הרוטב בתנור?

אורליה

הי,ניקי אני נכינה עכשיו את המתכון,ורציתי לשאול 1.תירוש הכוןנה למיץ ענבים של תירוש? 2. בעלע קנה תפוחים,ירוקיפ זה מתאים למתכון? תןדה:))

אודיה

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על כל המתכונים המעולים והפשוטים!
אני מאוד נהנית מהם!
בעבר זכור לי שהיה מתכון דומה של חזה עוף ממולא פסטרמה עם קטשופ ואני לא מוצאת אותו. האם זכור לי נכון?
אני ממש רוצה להכין את זה שוב אז אשמח אם יש קישור (אם זה באמת קיים…)

עדי

היי ניקי,
העוף מספיק מבושל בתוך הגלילה אם מטגנים אותו ככה?

shlomitros

הי ניקי,
תודה על מתכונים מעולים. אני מכורה למתכונים שלך – פשטות בהכנה, גם למאותגרים כמוני, אבל אינסוף אפשרויות טעימות ומיוחדות!!
שאלה קטנה לגבי המתכון הנוכחי – האם אפשר להחליף את הפסטרמה בפרוסות נקניק סלמי כפרי?
תודה. שנה נפלאה!!

שלי

נראה ממש מרשים וקל להכנה- האם אפשר להקפיא? איך מפשירים? תודה!