עוגת דבש ואפרסקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת דבש ואפרסקים

עוגת דבש ואפרסקים, אני אוהבת עוגות רכות קלות וטעימות והשדרוג בעוגה הזאת זה האפרסקים.

מרכיבים:

4 ביצים מופרדות
150 ג` סוכר (כוס)
220 ג` אפרסקים חתוכים לקוביות קטנות (כוס)
(אפרסקים מקופסת שימורים)
1/3 כוס דבש
1/3 כוס מייפל
250 מ”ל שמנת מתוקה / מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
חצי כפית סודה לשתיה
כפית קינמון

סירופ:
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
3 כפות מייפל

הכנות:

1.להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב. לקפל את החלמונים לקצף.

2. בקערה נפרדת לערבב את המצרכים הרטובים. לערבב בקערה נפרדת מצרכים יבשים, להנמיך מהירות ולהוסיף את הרטובים למיקסר, להוסיף את היבשים לבלילה.

לצקת מחצית מהבלילה לתבנית משומנת, לפזר חצי מכמות האפרסקים, מעל לצקת את שארית הבלילה, לפזר למעלה את שארית האפרסקים.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 45 דקות, לצנן. לבשל את מצרכי הסירופ  תוך כדי עירבוב. לצקת את הסירופ בעזרת כף על כל העוגה.

הערות:
לצקת סירופ חם על עוגה קרה

15496 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רחל : העוגה יצאה פשוט מדהימה.

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

היי ניקי,
האם ניתן להקפיא את העוגה לאחר הכנתה?

מורן

ניקי היקרה האם ניתן להשתמש באפרסקים טריים?
האם יש מתכון אחר ?
קיבלנו כמות אפרסקים שחלקה חייב ללכת לקינוח (-:

שלומית

הריח בבית נפלא, מאמינה שגם העוגה… רציתי לשאול אם אפשר להקפיא..???

רחל

העוגה יצאה פשוט מדהימה.

שירה

שלום!
שאלה-זה בעצם אותו מתכון של עוגת הדבש המושלמת אבל פה לא כתבת שהעוגה מעולה גם ללא סירופ. האם פה הסירופ הכרחי? או מומלץ בחום?.. כי אצלנו לא אוהבים עוגות מתוקות מדי אבל אם זה הכרחי לעסיסיות אז אין ברירה..
תודה 🙂

ר.

לניקי שלום.
רציתי לברר מהי כמות מיץ התפוזים במקום השמנת?
כמו כן רציתי לברר את גודל התבנית לעוגה זו.
אני מאד נהינית מהאתר שלך.
שנה טובה וכל טוב.המשיכי לעשות חיל.

לי

ניקי שלום
האם ניתן להשתמש בתבנית 26?
תודה ושבוע טוב