סלט בורגול חם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט בורגול חם

סלט בורגול עשיר מפנק טעים וצבעוני, מתאים לכל ארוחה בשרית וחלבית ואם עדיין לא הכרתם את הבורגול למה אתם מחכים ?  נכון זה סלט אבל זאת אחלה תוספת בפני עצמה טעימה ביותר ופיתרון מהיר וקל שצריכים להכין ארוחה טובה.

3 מנות

מרכיבים:

חצי כוס בורגול גס
2.5 כוסות מים רותחים
2 פלפלים
בצל
2 גזרים
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להשרות את הבורגול במים הרותחים כשעה פלוס, הוא אמור להיות רך.

2. לחתוך את הירקות לקוביות, לטגן את הגזר להוסיף את הפלפלים להוסיף את הבצל לטגן עד שהכל רך.

3. להוסיף סילאן ולתבל.

4. לסחוט את הבורגול מכל הנוזלים ולערבב עם הירקות.

להגיש חם.

8854 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : “פצצה !!! הכנסתי גם קישואים, ויצא מעולה !”


27
תגובות

  הרשם  
עדכן
גיתית

הי ניקי,

אפשר לחמם את הסלט על הפלטה?

תודה

הדס

הי האם יוצא מוצלח גם עם בורגול דק?

הדס

היי האם יצא מוצלח גם עם בורגול דק?

יעל

שלום ניקי.
יש לך מתכונים מעולים לגמרי!!
לגבי הסלט בורגול : בצילום כאן יש עלים או משהו ירוק.
מה זה ?
להוסיף ?

דוד

שלום ניקי

אפשר לוותר על הסילאן ?

דוד

שלום ניקי
רק בתקופה האחרונה נודעתי למאכל הזה שנקרא “בורגול”
רציתי לשאול אותך בתור טבחית מעולה, מה דעתך על המאכל הזה באופן כללי ?
הוא מומלץ לצריכה ביום יום ?

באופן כללי מסובך להכין אותו ?