עוגת גבינה אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה אפויה

אני מודה שאני לא מחובבי עוגות גבינה אפויות אבל כשאני מוצאת עוגה שאני אוהבת שאני לא אספר ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
750 ג` גבינה לבנה 9%
חבילת גבינה טוב טעם
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
6 ביצים מופרדות
40 ג` אינסטנט וניל (חצי קופסא)
2 כפות גדושות קמח תופח

קרם וניל:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

 1. לערבב פתי בר, חמאה וסוכר לשטח בתבנית. להקציף את החלבונים, כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף לקצב יציב

2. לערבב גבינות, חלמונים, להוסיף קמח ואינסטנט, לקפל בעדינות את תערובת הגבינה לקצף. לצקת את תערובת הגבינה על הבסיס.

3. לחמם תנור בחום בינוני. להניח בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. להכניס את התבנית, לאפות 10 דקות ולהנמיך את התנור ל 150 מעלות לעוד 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה. כשהעוגה מוכנה  לכבות את התנור, לפתוח מעט את דלת התנור ולתת לה להצטנן כחצי שעה. אח”כ להוציא את העוגה ולתת לה להצטנן בחוץ.

4. להכניס את העוגה למקרר לפחות לכמה שעות ואפילו יותר. להקציף את מצרכי הקרם ולמרוח על העוגה.

16333 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

ציבי : “העוגה יצאה פשוט מעווללהההה!!!
אפילו בעלי שלא חובב עוגות גבינה, דאג לחסל אותה.
אני חייבת להכין אותה שוב…”

עדנה : “נכנסתי כדי לשתף אותך בתוצאה של עוגת הגבינה האפויה. העוגה יצאה פצצה! כל כך טעימה שהיא התחסלה במהירות ובקושי השארנו חתיכה לבת שלא הייתה בבית בשבת. היו לי הרבה חששות כי אין לי ניסיון עם עוגות גבינה ומה שעזר לי זה שהקפדתי על ההוראות . העוגה הזאת מוצלחת מאוד ומומלצת ביותר. לקראת שבועות אי”ה אכין אותה שוב לשמחת בני המשפחה.”

צביה : “תודה לך על שלל המתכונים המדהימים ובמיוחד על אופן ההכנה שזה בקלי קלות
שנה טובה וחג שמח”

שם : “ניקי, תודה רבה על המתכון, עקבתי בזהירות אחרי ההוראות והעוגה יצאה גבוהה ועשירה. (פעם ראשונה שעוגת גבינה אפויה לא ,נפלה” בתום האפיה)”

שם : “התבקשתי מהיום למחר להביא עוגת גבינה לגן, וידעתי שאפשר לסמוך עלייך. קיבלתי 2 נשיקות גדולות מהגננת והסייעת. יצאה עוגה גבוהה ומרשימה במיוחד, אחה”צ אדע גם אם היא טעימה כמו שהיא נראית. תודה רבה”

113
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי.
האם ניתן להמיר את גבינת ה”טוב טעם” בגבינת שמנת נפוליאון (25% שומן)?
אם כן, בכמה גרם מדובר? (חב’ גבינת נפוליאון = 250 גר’).

תודה מראש

הילה

היי נירוש
ראשית, אין על האתר שלך. את כל המתכונים אני עושה מהאתר שלך. הכל ככ מובן וברור.
שאלה לגבי העוגה
אם אני רוצה לשים קמח רגיל במקום תופח. אז כמה אבקת אפייה אני צריכה להוסיף?
תודה

אלינור אורן

הי ניקי חג שמח!
קניתי בטעות גבינה 5% במקום 9%. זה בסדר?

ירדן

הי ניקי,
אני מחפשת בנרות מתכון שלך שאף פעם לא קל למצוא אותו משום מה… עוגת גבינה ללא הקצפה אפויה, מאוד פשוטה מבחינת מראה ועבודה, באינגליש קייק. מדובר בעוגה ללא תחתית אלא כולה רק גבינה, שצריכה להיות המון זמן בתנור, וגם אחרי שמכבים את התנור היא צריכה להישאר שם. חיפשתי תחת הכותרות “עוגות גבינה” “עוגות ללא הקצפה” “עוגת אינגליש קייק” ואפילו “עוגה בחושה” כי כבר התייאשתי… תוכלי לתת לי קישור? תודה!

לימור

היי ניקי אפשר להחליף את הטוב טעם בגבינת ריקוטה? יש לי קופסא של 250 גרם ריקוטה שאין לי מושג מה לעשות בה. הבעל קנה בטעות וחשב שהיא אכילה חחח
תודה

ליאת

היי ניקי מה שלומך?
יש אפשרות להחליף את הגבינה לבנה בכנען? שכל העוגה תהיה מגבינת כנען?

ענבל

היי ניקי לא הבנתי בקרם וניל רשמת אינסנט וניל הכוונה לאיזו כמות?קופסא שלמה?