עוגת גבינה אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה אפויה

אני מודה שאני לא מחובבי עוגות גבינה אפויות אבל כשאני מוצאת עוגה שאני אוהבת שאני לא אספר ?

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום
750 ג` גבינה לבנה 9%
חבילת גבינה טוב טעם
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
6 ביצים מופרדות
40 ג` אינסטנט וניל (חצי קופסא)
2 כפות גדושות קמח תופח

קרם וניל:
שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב

הכנות:

 1. לערבב פתי בר, חמאה וסוכר לשטח בתבנית. להקציף את החלבונים, כשמתחיל להיווצר קצף להוסיף באיטיות את הסוכר ולהקציף לקצב יציב

2. לערבב גבינות, חלמונים, להוסיף קמח ואינסטנט, לקפל בעדינות את תערובת הגבינה לקצף. לצקת את תערובת הגבינה על הבסיס.

3. לחמם תנור בחום בינוני. להניח בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים. להכניס את התבנית, לאפות 10 דקות ולהנמיך את התנור ל 150 מעלות לעוד 50 דקות או עד שהעוגה מזהיבה. כשהעוגה מוכנה  לכבות את התנור, לפתוח מעט את דלת התנור ולתת לה להצטנן כחצי שעה. אח”כ להוציא את העוגה ולתת לה להצטנן בחוץ.

4. להכניס את העוגה למקרר לפחות לכמה שעות ואפילו יותר. להקציף את מצרכי הקרם ולמרוח על העוגה.

18846 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

ציבי : “העוגה יצאה פשוט מעווללהההה!!!
אפילו בעלי שלא חובב עוגות גבינה, דאג לחסל אותה.
אני חייבת להכין אותה שוב…”

עדנה : “נכנסתי כדי לשתף אותך בתוצאה של עוגת הגבינה האפויה. העוגה יצאה פצצה! כל כך טעימה שהיא התחסלה במהירות ובקושי השארנו חתיכה לבת שלא הייתה בבית בשבת. היו לי הרבה חששות כי אין לי ניסיון עם עוגות גבינה ומה שעזר לי זה שהקפדתי על ההוראות . העוגה הזאת מוצלחת מאוד ומומלצת ביותר. לקראת שבועות אי”ה אכין אותה שוב לשמחת בני המשפחה.”

צביה : “תודה לך על שלל המתכונים המדהימים ובמיוחד על אופן ההכנה שזה בקלי קלות
שנה טובה וחג שמח”

שם : “ניקי, תודה רבה על המתכון, עקבתי בזהירות אחרי ההוראות והעוגה יצאה גבוהה ועשירה. (פעם ראשונה שעוגת גבינה אפויה לא ,נפלה” בתום האפיה)”

שם : “התבקשתי מהיום למחר להביא עוגת גבינה לגן, וידעתי שאפשר לסמוך עלייך. קיבלתי 2 נשיקות גדולות מהגננת והסייעת. יצאה עוגה גבוהה ומרשימה במיוחד, אחה”צ אדע גם אם היא טעימה כמו שהיא נראית. תודה רבה”

115
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

ניקי מדהימה אין כל המתכונים שלך.
שאלה דחופה העוגה כבר שעה בתנור אך עדיין רוקדת. האם לצת לה עוד זמן או לכבות ולהשאיר בתנור. (150 מעלות(

ליבי

שלום ניקי,
האם ניתו להמיר חלק מהגבינה הלבנה בגבינת כנען? למשל, 500 גרם גבינה לבנה ו500 גרם כנען (ללא טוב טעם)?
תודה מראש

לודה

היי ניקי
מתה להכין עוגת גבינהההה אבל ממש
ובמקרר כרגע יש גבינה לבנה ושמנת חמוצה ושום גבינה אחרת
איך אפשר ליצור רק מהן עוגת גבינה בהתאם למתכון הנ”ל????

הילה

היי ניקי
אני לא מוצאת ב 2 סופרים גבינת טוב טעם.
איזו גבינה אפשר במקומה?

אלינור אורן

הי ניקי, חג שמח! כבר כמה שנים שזו העוגה הקבועה שלי לשבועות, אבל השנה אני לא מצליחה למצוא גבינת טוב טעם או כנען בשום מקום. קראתי בתגובות שאפשר לשים במקום גבינת נפוליאון או שמנת חמוצה. איזה מהם יותר מומלץ לדעתך?

blondi

היי ניקי
העוגה הזאת יוצאת גבוהה? בתמונה היא נראית נמוכה