עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

16008 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

224
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינור

היי ניקי ..
הכנתי את העוגה בעבר והייתה מעולה . אני רוצה הפעם להחליף את הגבינה 9% בגבינת מסקרפונה .
לדעתך ייצא מוצלח והאם צריך לשנות עוד משהו מהמתכון , פרט לסינון נוזלים ?

רעות

היי ניקי,
אפשר לעשות עם 500 גרם גבינה 9% ועוד 2 גביעי שמנת חמוצה 15ֵ% 200 מ”ל כל גביע.
אם כן, פשוט לסנן את הכל יחד? ראיתי שכתבת 10 שעות לסינון… זה אמור להיות מחוץ למקרר 10 שעות תלוי על הכיור?!
תודה רבה,

ניצן

ניקי שלום, היה לך בעבר מתכון של עוגת גבינה שבמלית שלה יש גבינת טוב טעם עם ציפוי של מחית פירות יער/תותים. איני מוצאת את המתכון. האם ניתן לקבל אותו?

שירן

היי ניקי
אפשר במקום השוקולד מריר להשתמש בריבת חלב או לוטוס?

שיר

שלום ניקי יקרה
מה זה לסנן מנוזלים? בתוך איזה סוג של חולצה? וכמה זמן?

רחל

הי ניקי!
האם אפשר להכין את העוגה עם גבינה 5%?
והאם אפשר להכין אותה כבר מחר ולאכול אותה בשבועות?
תודה רבה!

1 11 12 13