עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

31962 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

237
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

והאם אפשר לקצר את זמן השהייה במקרר? 24 שעות
אולי לשים במקפיא?

הדר

היי ניקי,
יש חוסר המון זמן בחמאה, מה אפשר במקום?

הדר

האם אפשר להקפיא את העוגה

ריקי

היי איזה גבינה אפשר לשים במקום לסנן את הגבינה אולי גבינת שמנת?

נועה שקד

היי ניקי, איך מסננים גבינה?

מרגלית

שלום ניקי
חיפשתי מתכון לעוגת גבינה עם ריבת חלב ולא מצאתי באפליקציה,
אפשר להחליף את השוקולד בריבת חלב? אם כן איך?
תודה!

1 12 13 14