עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

25223 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

232
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדר

האם אפשר להקפיא את העוגה

ריקי

היי איזה גבינה אפשר לשים במקום לסנן את הגבינה אולי גבינת שמנת?

נועה שקד

היי ניקי, איך מסננים גבינה?

מרגלית

שלום ניקי
חיפשתי מתכון לעוגת גבינה עם ריבת חלב ולא מצאתי באפליקציה,
אפשר להחליף את השוקולד בריבת חלב? אם כן איך?
תודה!

1 12 13 14