עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

44320 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

242
תגובות

  הרשם  
עדכן
אתי

שלום ניקי
רשמת במתכון לקרר ל-24 שעות
האם הקירור במקפיא או במקרר?
ותודה על מתכונים מוצלחים.

ליאת

כמב זמן צריך להקפיא את התחתית?

שם

הכנתי בשבת, עם גבינה 5%, כל השאר רגיל – יצאה מעולה. תודה

שם

עוגה מעולה!!!

שם

תודה רבה ניקי. העוגה יצאה מעולה!

שם

מדהימה!!!!! טעימה בטירוף!!!פשוט לא הפסיקו לאכול ממנה! המחמאות לא הפסיקו לזרום!! אחלה עוגה! קראתי לה עוגת החטאים!

שם

ניקי, אולי אני מגזימה בעיני חלק מהקוראים אבל מבחינתי, מבחינת אחת שלא יודעת לאפות זאת עוגת השנה, העוגה הזאת עוד תזכר אצל אורלי בספרי ההסטוריה
עשיתי צעד צעד איך שרשמת הקפדתי על השעות בסבלנות שהייתה קשה לי וזה נראה כמו בתמונה!!!
אני לא מאמינה על עצמי
וואו אלף תודות לך

1 2 3 15