עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

36490 צפיות 47 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

240
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

כמה חבילות שמנת מתוקה צריך סה”כ לעוגה?
אפשר להשתמש בפחות?
ותבנית חד”פ עגולה מתאימה פה?

רחלי

בוקר טוב! נהנית מאד להכין את המתכונים שלך וגם סתם ככה לדפדף באתר.. 🙂
שאלה- האם אפשר להמיר את הגבינה
ב”שמנת של פעם”?
תודה רבה!
רחלי

מיטל

היי ניקי,
העוגה תצא נמוכה מאוד בתבנית 26?

רות

היי ניקי , יש לי 2 שאלות 1. האם אני יכולה להכין מעכשיו לשבועות ולהקפיא ??? 2. אני רוצה לשים את השוקולד על הגבינה שהיא לא קפואה כדי לקשקש מעל עם קיסם שיהיה דוגמא …. האם זה אפשרי ??? או שאני צריכה להקפיא חלקית את הקרם גבינה ואז למרוח את השוקולד ….

נירה

היי ניקי
האם ניתן להשאיר בהקפאה עד שבועות עם הציפוי?
אם כן, כמה זמן לפני יש להפשיר במקרר
תודה על אתר מדהים שמככב אצלי במטבח

נירה

היי ניקי המדהימה
האם ניתן למרוח הקרם שוקולד ולהכניס שוב למקפיא עד שבועות?
בבסיס טחנתי ביסקויט בטעם שוקולד מריר והוספתי חמאה מומסת.
מארחת, ואוהבת להכין את הרוב מראש.
מתכוני האתר מככבים אצלי בשולחן.
תודה ושבת שלום

רעות

היי ניקי,
כמה זמן צריך לשים את הגבינה לסינון?
שאלה נוספת אם זה בתוך חיתול/חולצה האם חלק מזה לא נשאר על הבד בסיום הסינון זה יוצא בסה”כ פחות מקילו בגלל זה.. זה בסדר?

1 8 9 10 11 12 14