עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

44324 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

242
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי,
פעם ראשונה שאני מסננת גבינה. הרגע תליתח מעל הכיור.
כמה זמן להשאיר את זה בערך? תודה

שני

היי ניקי מה שלומך?
שאלה לי אלייך, האם ניתן להקציף את השמנת באופן ידני?

מיטל לוי כהן

היי ניקי, לא בטוחה שהשאלה שלי נשלחה קודם, שאלתי היא, האם ניתן לוותר על שלב הסינון של הגבינה? לא מסתדר לי אסתטי לשים גבינה בחולצה או בבד

נעמה

ראיתי את התשובה בתגובה אחרת. אוותר זה לא ילך הפעם. הייתי צריכה להכין מראש….
אבחר משהו אחר.
תודה

נעמה

היי ניקי,
אם אכין את העוגה היום ואני צריכה אותה לערב, ואשים אותה במקפיא (וזה פחות מ- 24 שע’, אולי 8 שע’ במקפיא). זה יהיה טוב או שזה לא מספיק שעות בקרור?
תודה , נעמה.

רעות

היי ניקי תודה רבה על האתר המעולה…

מה זה אומר לסנן את הגבינה?

לשפוך את הנוזלים שלמעלה ?

תודה וחג שמח

אסתי

היי ניקי

לא הצלחתי את שלב ההקצפה משום מה לא נהיה לי קצף והכל השפריץ לכל כיוון..

יש לי את הבסיס כבר מוכן, וגם את הגבינה המסוננת,
יש לך רעיון למשהו אחר שאוכל לעשות איתם?
אין לי פודינג וניל וגבינות שונות, רק שמנת מתוקה

תודה

1 9 10 11 12 13 15