עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

36494 צפיות 51 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

240
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

ניקי יקרה,
יש לי 5 חלבונים שאני מחפשת מה לעשות איתם. (בלי לשבור עוד ביצים ולבזבז חלמונים…)
יש לך רעיון בשבילי??

תודה רבה רבה רבה על כל האתר המדהים והמתכונים המאלפים!!

ענבר

היי ניקי, כמה זה 150 מ”ל שמנת מתוקה בכוס?

מור

הי ניקי,

האם ניתן להשתמש בבסיס של בצק פריך? כפי שרשמתי במתכונים? והאם ניתן לעשות את השוקודל המומס על עוגת גבינה חמה? (הכוונה שאפיתי בתנור)?

תודה.

גדי

היי ניקי האם ניתן להשתמש בציפוי בשוקולד לבן במקום חלב?

אלינה

היי ניקי
מכינה פעם ראשונה מהמתכונים שלך:)
רציתי לדעת מזא לסנן נוזלים מהגבינה?לשים את הגבינה בתוך חולצה ולסגור ?

גלית

בוקר טוב, אני תמיד מתביישת לכתוב… יש לי תקייה אחת של מתכונים וכל המתכונים רק שלך! תודה!
אני רוצה להתחיל להכין את העוגה (הגבינה כבר סוננה), אני צריכה את העוגה לשבת בצהריים… מה את מציעה לעשות מבחינת לוחות זמנים? אשמח לתשובתך… גלית

יפעת

היי ניקי,
אפשר להחליף את הגבינה לגבינת שמנת 30% ובכך לוותר על סינון הגבינה?