עוגת גבינה ושוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ושוקולד

עוד עוגת גבינה לשבועות, רק למקרה שמישהו עדיין מתלבט ולא בטוח איזו עוגה להכין. האמת הייתה לי התלבטות אולי כבר נמאס מעוגות גבינה ועוגה אחרת תתאים יותר אבל שבועות ניצח  אחרות יחכו לאחרי החג ויש למה לצפות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

בסיס:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
2 כפות סוכר חום

מוס גבינה:
קילו גבינה לבנה 9%, מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
4 כפות אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150מ”ל שמנת מתוקה

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהקפיא.

2. לערבב גבינה, סוכר תערובת אחידה. להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול לתערובת הגבינה.

3. לצקת את הקרם על הבסיס ולהקפיא לשעתיים. לחמם שמנת עד סף רתיחה, לצקת על קוביות השוקולד לערבב לתערובת אחידה. ולצקת על שכבת מוס הגבינה.
לקרר 24 שעות.

חשוב שהגבינה תיהיה ללא נוזלים בכלל.

36489 צפיות 46 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

240
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסנת

שלום ניקי
אפשר בבסיס שמן במקום חמאה?
תודה

תהילה

ערב טוב ניקי!
אני מעוניינת להכין את העוגה הזו למחר לעבודה כך שאין לי 24 לקירור, יש דרך לקצר את התהליך? אולי להקפיא חלק מהזמן את העוגה?
אשמח לתגובתך המהירה 🙂

גרביל שף

היי ניקי , יופי של מתכונים, טעימים בטירוף , שימושי מאוד גם למין הגברי 🙂
בסעיף 2 כתבת לערבב סוכר גבינה וחמאה, אך לא כתבת במצרכים למוס גבינה כמה חמאה צריך?
בנוסף, לכמה זמן צריך להקפיא את הבסיס?
תודה רבה

הדס

הי ניקי!!זה ממש דחוף אני רוצה להתחיל להכין את העוגה עכשיו…אם תעני לי כמה שיותר מהר אני אשמח מאוד:כמה שמנת מקציפים עם הגבינה?וכמה שמנת לשוקלד?בקיצור כמה שמנת צריך???תודה רבה לך.

רותם

היי ניקי,
תגידי אם אני רוצה להגיש את העוגה הערב.. אפשרי לתת לה להתקרר במקפיא לזירוז? או שזה יהרוס אותה ועדיף להחליף עוגה?

קרן

היי ניקי רציתי לדעת האם אפשר להחליף את המריר בשוקולד לבן? תודה ולילה טוב

סימה

לא צריך לשים פה כמה כפות קונפלור?