עוגת גבינה אישית קרה
בחיי שהתאפקתי, לא תאמינו כמה היה לי קשה להתאפק. התותים האדומים המפתים האלה קרצו לי בסופר ובחנות הירקות ואני עוצמת עיניים עוברת ליד כאילו לא ראיתי כלום ולא באמת התחילה עונת התותים, הם כל כך יקרים.
אבל יש גבול לכל תעלול.
מרכיבים:
150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת
מלית:
קילו גבינה לבנה 9% מסוננת מנוזלים
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 חבילות)
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)
הכנות:
2. לערבב גבינה וסוכר, בקערה נפרדת להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את הגבינה לקרם.
3. לצקת את קרם הגבינה על הבסיס שהכנו בתוך התבניות האישיות, לקרר 24 שעות. לפני ההגשה לקשט בפרחי קצפת ובתותים.
4. מי שרוצה להכין בתבנית אחת גדולה: לשטח את מצרכי הבסיס מעל לצקת את קרם הגבינה ולקרר 24 שעות
הערות:
10 תבניות אישיות בקוטר 10 על 5