עוגת גבינה אישית קרה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה אישית קרה

עוגת גבינה אישית קרה

בחיי שהתאפקתי, לא תאמינו כמה היה לי קשה להתאפק. התותים האדומים המפתים האלה קרצו לי בסופר ובחנות הירקות ואני עוצמת עיניים עוברת ליד כאילו לא ראיתי כלום ולא באמת התחילה עונת התותים, הם כל כך יקרים.
אבל יש גבול לכל תעלול.

מרכיבים:

150 ג` פתי בר טחון
100 ג` חמאה מומסת

מלית:
קילו גבינה לבנה 9% מסוננת מנוזלים
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 חבילות)
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב
200 ג` סוכר (כוס)

הכנות:

1. לערבב את מצרכי הבסיס, בתוך כל תבנית אישית ליצור בסיס לשטח ולהדק היטב, לקרר בינתיים.

2. לערבב גבינה וסוכר, בקערה נפרדת  להקציף שמנת, אינסטנט וחלב לקרם יציב, לקפל את הגבינה לקרם.

3. לצקת את קרם הגבינה על הבסיס שהכנו בתוך התבניות האישיות, לקרר 24 שעות. לפני ההגשה לקשט בפרחי קצפת ובתותים.

4. מי שרוצה להכין בתבנית אחת גדולה: לשטח את מצרכי הבסיס מעל לצקת את קרם הגבינה ולקרר 24 שעות

הערות:

10 תבניות אישיות בקוטר 10 על 5

14817 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

60
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליזי

בוקר טוב

הכנתי את העוגה כעוגה גדולה ויצא פצצה. מעולה.

הכנתי כמות בסיס גדולה יותר ופיזרתי גם מעל.

turh,v

שלום ניקי סליחה אבל לא ענית על השאלה אם אני רוצה שהבסיס יהיה חום אני מוסיפה כפית שוקולית?

turh,v

1.איך מסננים את הגבינה במסננת?
2ץ לשלב הבסיס אפשר להוסיף כף שוקולית שיהיה חום?

turh,v

שלום ניקי
לקרר במקרר או במקפיא?

אני

היי ניקי
ראשית המתכונים שלך הם פשוט מופלאים.
רציתי בבקשה לדעת איך עושים בדיוק את העוגות האישיות מהלך אחר מהלך.
עם תבניות אישיות הפתוחות הן מלמעלה והן מלמטה

תמר

היי ניקי,
אני רוצה להכין את העוגה להערב (יש לנו ארוחה חלבית- עם כל הבשר נתעסק מחר..). יש אפשרות לקרר אותה במקום ל- 24 שעות ל- 8 שעות? או שלבחור עוגה אחרת? ואם עוגה אחרת, איזו את ממליצה? תודה רבה!! את נפלאה

אני

שלום לך ניקי,

העוגות המהממות שלך נראות כאילו נעשו עם שקף ומדוייקות להפליא.
אני רוצה לדעת בבקשה כיצד אפשר לעשות אותך עם שקף ומה אני צריכה לרכוש לשם כך וכן את השלבים להכנת העוגות היפות האלו…
תודה

1 2 3 5