מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים מדהים, מדהים, אחת העוגות הכי מדהימות שהכנתי. כל המילים מיותרות , שווה הכנה בטירוף.

מרכיבים:

בסיס:
(במידה ומכינים בתור עוגה להכין את הבסיס
בתור מוס אפשר לוותר)
150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
כף סוכר חום

מוס:
250 ג` גבינה לבנה 9%
200 ג` שמנת חמוצה (גביע)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
100 ג` תותים מרוסקים
30 ג` א. סוכר (קצת פחות משליש כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% (קופסא)
14 ג` ג`לטין
5 ג` ג`לטין (כפית)
8 כפות חלב


הכנות:

1. לסנן את הגבינה מהנוזלים במשך שעה וחצי.

2. לערבב תותים ואבקת סוכר, בקערית נפרדת לשים 5 ג` ג`לטין ו 2 כפות חלב להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות, להוסיף לתותים.

3. בקערה נפרדת לערבב גבינה, שמנת וסוכר. בקערית נפרדת לשים 14 ג` ג`לטין ו 4 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות,
להוסיף לתערובת הגבינה.

4.  להמיס שוקולד לבן + 2 כפות חלב, להוסיף לתערובת הגבינה. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה.
5. להעביר את המוס לתבנית ולהקפיא ללילה.

עוד אפשרות הכנה:
בתבנית סיליקון שקעים, למלא חצי מהשקע בקרם גבינה, לצקת תותים על קרם הגבינה, בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי. למלא את חלקו השני של השקע עם קרם הגבינה, מעל להוסיף תותים, טיפה לערבב, לא יותר מידי. כך להמשיך עם כל השקעים. כשמשחררים מהתבנית להניח מיד על צלחת הגשה

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה

ניתן להכין בלי התותים למי שאין או שזה לא העונה.
מדהים כמה שזה טעים!

6197 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


75
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

הי ניקי ניראה מדהים. אם אני רוצה להוסיף מעליה גנאש שוקולד חלב
או כל גנאש שוקולדי אחר.
האם כדאי להוריד מהמתיקות? ואם כן אז מהאבקת סוכר, או מהשוקולד לבן?
חשוב לי שהעוגה לא תהייה מתוקה מידי. שתהיה מאוזנת כמו כל המתכונים המושלמים שלך! אשמח לתשובה.. תודה רבה <3

ורד

היי ניקי מה שלומך?
האם אפשר במקום התותים לשים מיחית תותים שקונים בסופר?

סער

היי, תודה רבה על המתכון! נראה מדהים!
האם ניתן להשתמש בביסקוויטים כשרים לפסח?

עדי

תודה רבה

עדי

היי ניקי, העוגה נכנסה להקפאה ללילה. מתי להוציא אותה כדי שתהייה מספיק עמידה לאכילה ולא קפואה?
בהתחשב בכך שצריכה אותה למחר בלילה. שישי.
תודה רבה

אורטל

היי ניקי,
הכנתי עכשיו את המוס
כשחיממתי את הג’לטין הוא נמס והיה נוזלי, אך כשהכנסתי אותו לבלילה ניהיו מלא גושים ונאלצתי להעביר את הבלילה במסננת
למה זה קרה?