מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים מדהים, מדהים, אחת העוגות הכי מדהימות שהכנתי. כל המילים מיותרות , שווה הכנה בטירוף.

מרכיבים:

בסיס:
(במידה ומכינים בתור עוגה להכין את הבסיס
בתור מוס אפשר לוותר)
150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
כף סוכר חום

מוס:
250 ג` גבינה לבנה 9%
200 ג` שמנת חמוצה (גביע)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
100 ג` תותים מרוסקים
30 ג` א. סוכר (קצת פחות משליש כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% (קופסא)
14 ג` ג`לטין
5 ג` ג`לטין (כפית)
8 כפות חלב

הכנות:

1. לסנן את הגבינה מהנוזלים במשך שעה וחצי.

2. לערבב תותים ואבקת סוכר, בקערית נפרדת לשים 5 ג` ג`לטין ו 2 כפות חלב להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות, להוסיף לתותים.

3. בקערה נפרדת לערבב גבינה, שמנת וסוכר. בקערית נפרדת לשים 14 ג` ג`לטין ו 4 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות,
להוסיף לתערובת הגבינה.

4.  להמיס שוקולד לבן + 2 כפות חלב, להוסיף לתערובת הגבינה. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה.
5. להעביר את המוס לתבנית ולהקפיא ללילה.

עוד אפשרות הכנה:
בתבנית סיליקון שקעים, למלא חצי מהשקע בקרם גבינה, לצקת תותים על קרם הגבינה, בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי. למלא את חלקו השני של השקע עם קרם הגבינה, מעל להוסיף תותים, טיפה לערבב, לא יותר מידי. כך להמשיך עם כל השקעים. כשמשחררים מהתבנית להניח מיד על צלחת הגשה

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה

ניתן להכין בלי התותים למי שאין או שזה לא העונה.
מדהים כמה שזה טעים!

12604 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
צ

הי ניקי.
את התערובת תותים את מערבבת עם תערובת הגבינה ואז מעבירה לתבנית נכון?
ושאלה נוספת… כמה תותים זה מאה גרם? אין לי משקל…

תודה

רותם

היי ניקי

אין לי ג’לטין זה קריטי אם אני לא ישים בתערובת הגבינה ? היא תישאר יציבה ?

vered

הי ניקי,
האם אפשר להכין בתבנית סיליקון או עדיף בשתי תבניות אינגליש?

אורלי

ניקי היקרה,
אני באמצע הכנת המוס, האם יש צורך לסנן גם את השמנת?

תודה, אורלי

פיצ'ו

שלום ניקי האם ניתן לעשות בטבעת מוס ומעל הגבינה לצקת את הג’לי ?

רחל

האם עושים את העוגה רק עם תבנית מסילקון או תבנית מברזל

שם*

שלום ניקי
רציתי לשאול 2 שאלות בהקשר לעוגה
1. איך אפשר לחמם את הג’לטין אם אין לי מיקרוגל.
2. האם צריך שקף לעוגה.
תודה רבה.
אני אשמח לשתף אותך איך יצאה העוגה.