מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים

מוס גבינה שוקולד לבן ותותים מדהים, מדהים, אחת העוגות הכי מדהימות שהכנתי. כל המילים מיותרות , שווה הכנה בטירוף.

מרכיבים:

בסיס:
(במידה ומכינים בתור עוגה להכין את הבסיס
בתור מוס אפשר לוותר)
150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
כף סוכר חום

מוס:
250 ג` גבינה לבנה 9%
200 ג` שמנת חמוצה (גביע)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
100 ג` תותים מרוסקים
30 ג` א. סוכר (קצת פחות משליש כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% (קופסא)
14 ג` ג`לטין
5 ג` ג`לטין (כפית)
8 כפות חלב

הכנות:

1. לסנן את הגבינה מהנוזלים במשך שעה וחצי.

2. לערבב תותים ואבקת סוכר, בקערית נפרדת לשים 5 ג` ג`לטין ו 2 כפות חלב להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות, להוסיף לתותים.

3. בקערה נפרדת לערבב גבינה, שמנת וסוכר. בקערית נפרדת לשים 14 ג` ג`לטין ו 4 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות,
להוסיף לתערובת הגבינה.

4.  להמיס שוקולד לבן + 2 כפות חלב, להוסיף לתערובת הגבינה. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה.
5. להעביר את המוס לתבנית ולהקפיא ללילה.

עוד אפשרות הכנה:
בתבנית סיליקון שקעים, למלא חצי מהשקע בקרם גבינה, לצקת תותים על קרם הגבינה, בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי. למלא את חלקו השני של השקע עם קרם הגבינה, מעל להוסיף תותים, טיפה לערבב, לא יותר מידי. כך להמשיך עם כל השקעים. כשמשחררים מהתבנית להניח מיד על צלחת הגשה

5. להקפיא ללילה, להוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה

ניתן להכין בלי התותים למי שאין או שזה לא העונה.
מדהים כמה שזה טעים!

12599 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

75
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

שלום ניקי, אם תוקף הגבינה עד מחר. אני יכולה להכין את הגבינה ולהשאירה בהקפאה? עד מתי?

רבקה נדל

שלום ניקי אפשר לשים קצת ריבה במרום רסק תותים לשם הצבע והטעם?

הילה

היי ניקי
האם התבנית מתאימה גם לעוגת גבינה קרה?

עירית

חג שמח לכולם.

אני סיננתי את הגבינה בנייר של פילטר של קפה, (אפשר למצוא בכל סופר).
נייר אחד מכיל בדיוק קופסת גבינה אחת.

לא מצאתי בחנות תותים ,אז השתמשתי בדובדבנים. יצא מעולה!

מיטל

היי ניקי , האם כאשר אני משתמשת בתבנית של טאפרוור אחרי הקפאה של המוס אני יכולה להוסיף מלמעלה ( כלומר לאחר היפוך התבנית זה יהיה בתחתית) את התערובת לבסיס ? זה ישתחרר בקלות ? … קניתי את התבנית ועדיין לא השתמשתי
תודה מראש על תשובתך

שרון

היי ניקי כמה שאלות:
1. מה הכוונה לסנן את הנוזלים מהגבינה הגבינה לא תישפך דרך המסננת?
2. האם ניתן גבינה 5%
3. יש לי טבעת כמו שלך רק לא של טפר האם צריך לשמן אותה לפני?

רינה

היי ניקי
אם אני מכינה לא כעוגה בתבנית חד פעמית, איזה גודל מתאים?
תודה