יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם תותים עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות שבועות

מוס גבינה שוקולד ותותים

21 יוני 2012
(Visited 1,810 times, 1 visits today)

מוס גבינה שוקולד ותותים

מוס גבינה שוקולד ותותים, אחד המוסים הכי טעימים שיש! כל כך פשוט קל וטעים, מתחסל במהירות! הכי שווה שיש. טעם נפלא של תותים גבינה ושוקולד לבן. מעולה מעולה!

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

(במידה ומכינים בתור עוגה להכין את הבסיס
בתור מוס אפשר לוותר)
150 ג` ביסקוויטים טחונים
100 ג` חמאה מומסת
כף סוכר חום

מוס:
250 ג` גבינה לבנה 9%
200 ג` שמנת חמוצה (גביע)
100 ג` סוכר (חצי כוס)
150 ג` שוקולד לבן (חבילה וחצי)
100 ג` תותים מרוסקים
30 ג` א. סוכר (קצת פחות משליש כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה 38% (קופסא)
14 ג` ג`לטין
5 ג` ג`לטין (כפית)
8 כפות חלב

אולי תאהב גם את...♥

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • פשטידת בטטה מעולה ב 10 דקות הכנה

    איזה כיף של מתכון, התחשק לי להכין פשטידה לארוחת ערב משהו מהיר ושיראה טוב, הבטטות קרצו לי מהשיש כתומות ויפות מה שאני לא אכין איתן משהו ?
    בדקתי יש לי בצל, יש גבינות טובות במקרר, לקח לי 10 דקות לתקתק במהירות את הפשטידה ולהכניס אותה לתנור.
    יש מתכונים שאני מכינה אותם בלי לחשוב בגלל שהם יוצאים כל כך טוב והפשטידה הזאת היא שדרוג נהדר לארוחת ערב, ליד אני מוסיפה ירקות, מרק טוב זה חובה בתקופה הזאת, רגע צריך עוד משהו ?

    אינגליש קייק

  • פנקייק גבינה צהובה

    נכון כשאומרים פנקייק ישר עולה בראש מתוק ? עם סירופ מייפל שוקולד ועוד דברים טובים… זה לא המצב הפעם רציתי פנקייק מלוח עם גבינה צהובה.
    רך אוורירי שכיף לתת ביס. רציתי להכין משהו טעים לארוחת ערב, עם ערימה של ירקות ליד וגבינות.
    הכי קל שיש לערבב ולהכין פנקייק והכי חשוב מצרכים שיש לכל אחד בבית יוצאים פנקייק מושלמים, זהובים, רכים, תדמיינו את הביס ועכשיו תצטערו שלא הכנתם כפול 🙂

    כ 20 פלוס יחידות

הכנות:

1. לסנן את הגבינה מהנוזלים במשך שעה וחצי.

2. לערבב תותים ואבקת סוכר, בקערית נפרדת לשים 5 ג` ג`לטין ו 2 כפות חלב להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות, להוסיף לתותים.

3. בקערה נפרדת לערבב גבינה, שמנת וסוכר. בקערית נפרדת לשים 14 ג` ג`לטין ו 4 כפות חלב, להניח בצד ל 10 דקות, להכניס למיקרו
ל30 שניות להוסיף לתערובת הגבינה.

4. להמיס שוקולד לבן + 2 כפות חלב, להוסיף לתערובת הגבינה. להקציף שמנת מתוקה לקצפת יציבה ולקפל לתערובת הגבינה.

אפשרויות הכנה:

עוגה:
לערבב את מצרכי הבסיס, לשטח בתבנית ולהדק היטב, להכניס להקפאה לכמה דקות. לצקת על הבסיס חלק מקרם הגבינה, להוסיף מהתותים, מעט לערבב מלמעלה למטה,להוסיף קרם גבינה, להוסיף תותים וככה לשחק עם הצבעים איך שרוצים. לערבב יותר מידי, ממש מעט.

עוד אפשרות הכנה:
בתבנית סיליקון שקעים, למלא חצי מהשקע בקרם גבינה, לצקת תותים על קרם הגבינה, בעזרת כפית מעט לערבב מלמעלה למטה, לא יותר מידי.
למלא את חלקו השני של השקע עם קרם הגבינה, מעל להוסיף תותים, טיפה לערבב, לא יותר מידי. כך להמשיך עם כל השקעים.

עוד אפשרות הכנה:
טבעת של טאפרוור, אותו דבר כמו המוסים האישיים, רק במוס גדול ומרשים שחותכים ממנו פרוסות.

5. להקפיא ללילה להוציא למקרר כמה שעות לפני ההגשה

הערות:
10 מוסים אישיים. חשוב מאוד מי שמכין בתבנית סיליקון: מתי כשמוציאים מההקפאה להניח על צלחת ההגשה, להכניס למקרר וכך להגיש, ברגע שהמוסים רכים אי אפשר להעביר אותם.

ניתן להכין בלי התותים למי שאין או שזה לא העונה. מדהים כמה שזה טעים!

קינוח גבינה שוקולד ותותים

קינוח גבינה שוקולד ותותים

הרשם
עדכן
13 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, סליחה על הבורות אבל איך בדיוק מסננים גבינה מנוזלים?

היי ניקי
14 גרם ג’לטין זה שקית שלמה?

ניקי במה אפשר להחליף תותים. אין צורך להקפיא את העוגה ללילה נכון ??

הי ניקי שלום
איזה כיף באתר שלך (3
האם אפשר לעשות את זה גם בתבנית אחרת כמו עוגה או מפינס
אשמח לקבל תשובה
הודיה

בוקר טוב ניקי,

איזה כיף באתר שלך(:
אני מתכננת בע”ה להכי בתור מוסים אישיים בתבניות פרח של סיליקון.
אשמח לתשובותייך:
*אני רוצה להכין בלי תותים – מה זה משנה לי במתכון? האם לוותר על כול סעיף 2?
*וכיצד מסננים גבינה במשך שעה וחצי? סליחה על הבורות בחיים לא סיננתי גבינה.
*וכאשר מוכן, יש להפוך ישר מתבנית הסיליקון לצלחת הגשה ? ורק אז להשאיר במקרר לכמה שעות לפניי ההגשה?

אשמח לתשובותייך.. ממש בא לי להכין:) תודה! יערה