עוגת גבינה ופירורים בכוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוס, ארחתי לבראנץ ורציתי קינוח קצת שונה מהרגיל כי עוגות אני מכינה כל הזמן. אני מאוד אוהבת את השילוב של קרם גבינה ובצק פריך זה גם נראה מקסים בהגשה אז החלטתי לקחת את זה עוד צעד קדימה ולהכין את זה כקינוח אישי.
לא קשה להכנה ואפילו די פשוט ואני מקבלת מחמאות כאילו עבדתי 3 ימים על זה.
יש כאן שתי אפשרויות: לסיים את הקינוח עם שוקולד (מי יכול לעמוד בפני הנוטלה ?) או לסיים עם פירורי בצק פריך זהובים וטעימים.
אני אוהבת לנשנש מהפירורים כשהם יוצאים מהתנור. אני הכנתי חלק כך וחלק כך וכל אחד קיבל את מה שהוא מעדיף.

20 כוסות בינוניות

10 כוסות קטנות

מרכיבים:

לפירורים:
200 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח )2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
חצי כפית קינמון

קרם גבינה:
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
40 ג’ אינסטנט וניל (חצי שקית)
קילו גבינה לבנה 9%
200 ג’ סוכר (כוס)
מעט גרידת לימון (לא חובה)

נוטלה / השחר העולה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית ולהכניס לתנור, חום בינוני 180 מעלות עד שמזהיב, לצנן ולפורר.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקצפת יציבה, לערבב בנפרד גבינה, לימון וסוכר ולקפל את הקצפת.

3. לשים כפית גדושה של פירורי בצק בתחתית של הגביע, מעל לשים כמות יפה של קרם גבינה ומעל לפזר פירורים.

4. במקום פירורים למעלה אפשר לשים ממרח שוקולד, לצנן במקרר כמה שעות.

לפייסבוק שלי

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוסעוגת גבינה ופירורים בכוס

31003 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

פליקס : יצא מעולה!!!

ירדן : ניקי- יצא מעולה!!!! חבל על הזמן!! החומרים כל כך נוחים לעבודה, והכל יוצא בצורה מושלמת ואסתטית- אפילו לאחת כמוני.. תודה רבה!!

גדיאל : “פעם 10 שאני מכין את המתכון הזה בשנה האחרונה
טעמתי עוגות גבינה בחיי ולא יעזור כלום..
עד שלא יוכיחו לי אחרת ,זאת העוגת גבינה ה-כ-י טעימה שקיימת!!
הטוויסט שהקינמון והלימון נותנים פשוט מטריפים כל פעם מחדש!!
תודה לך על מתכון אדיר שגורף מחמאות כל פעם מחדש! :)”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
תילי

הי ניקי האם אפשר להכין עכשיו לשבועות ולהקפיא?

אולגה

היי ניקי?
האם כדאי להחליף חלק מהגבינה בגבינת מסקרפונה?

שרית

הי ניקיאיך אפשר לשנות את המצרכים של הפירורים כך שיתאים לפסח?

דנה

היי ניקי , האם אני יכולה להכין יום לפני ולשמור במקרר או שעדיף בהקפאה ?
יש לי אורחים יום חמישי בערב וחשבתי להכין מחר . תודה!

אנה

הי. קודם כל תודה על המתכונים הנפלאים שלך!רציתי לשאול, אם אני אוסיף בתחתית מעל הפירורים קצת תותים זה יכול להרוס משהו? להרטיב את הפירורים?

מירב

היי ניקי,

קודם כל המון תודה על המתכונים הנפלאים ,
אני מארחת בשבת ורוצה להכין את קינוחי הכוסות המקסימים

ויש לי 3שאלות אשמח אם תוכלי לעזור לי :

1) אני צריכה להכין את הקינוח גם לילדות רגישות לגלוטן , האם אפשרי להחליף את פירורי הבצק בפירורי עוגיות ללא גלוטן ולשמור במקרר משישי בבוקר עד שבת בצהריים ?

2) האם פירורי הבצק לא ירטבו ויהרסו אם יהיה במקרר מעל הקרם יום שלם ?

3)האם אפשר לוותר על הקינמון בבצק ? או להחליף אותו במשהו אחר ?

המון תודה ,
מירב

חנה

במזג אויר היום (קריר) כמה שעות צריך להיות במקרר?