עוגת גבינה ופירורים בכוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוס, ארחתי לבראנץ ורציתי קינוח קצת שונה מהרגיל כי עוגות אני מכינה כל הזמן. אני מאוד אוהבת את השילוב של קרם גבינה ובצק פריך זה גם נראה מקסים בהגשה אז החלטתי לקחת את זה עוד צעד קדימה ולהכין את זה כקינוח אישי.
לא קשה להכנה ואפילו די פשוט ואני מקבלת מחמאות כאילו עבדתי 3 ימים על זה.
יש כאן שתי אפשרויות: לסיים את הקינוח עם שוקולד (מי יכול לעמוד בפני הנוטלה ?) או לסיים עם פירורי בצק פריך זהובים וטעימים.
אני אוהבת לנשנש מהפירורים כשהם יוצאים מהתנור. אני הכנתי חלק כך וחלק כך וכל אחד קיבל את מה שהוא מעדיף.

20 כוסות בינוניות

10 כוסות קטנות

מרכיבים:

לפירורים:
200 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח )2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
חצי כפית קינמון

קרם גבינה:
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
40 ג’ אינסטנט וניל (חצי שקית)
קילו גבינה לבנה 9%
200 ג’ סוכר (כוס)
מעט גרידת לימון (לא חובה)

נוטלה / השחר העולה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית ולהכניס לתנור, חום בינוני 180 מעלות עד שמזהיב, לצנן ולפורר.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקצפת יציבה, לערבב בנפרד גבינה, לימון וסוכר ולקפל את הקצפת.

3. לשים כפית גדושה של פירורי בצק בתחתית של הגביע, מעל לשים כמות יפה של קרם גבינה ומעל לפזר פירורים.

4. במקום פירורים למעלה אפשר לשים ממרח שוקולד, לצנן במקרר כמה שעות.

לפייסבוק שלי

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוסעוגת גבינה ופירורים בכוס

31742 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

פליקס : יצא מעולה!!!

ירדן : ניקי- יצא מעולה!!!! חבל על הזמן!! החומרים כל כך נוחים לעבודה, והכל יוצא בצורה מושלמת ואסתטית- אפילו לאחת כמוני.. תודה רבה!!

גדיאל : “פעם 10 שאני מכין את המתכון הזה בשנה האחרונה
טעמתי עוגות גבינה בחיי ולא יעזור כלום..
עד שלא יוכיחו לי אחרת ,זאת העוגת גבינה ה-כ-י טעימה שקיימת!!
הטוויסט שהקינמון והלימון נותנים פשוט מטריפים כל פעם מחדש!!
תודה לך על מתכון אדיר שגורף מחמאות כל פעם מחדש! :)”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמרה

שלום ניקי,
ההצלחה של המתכון הזה – הייתה ענקית. תודה.

אני מבקשת את עזרתך בניסיון שלי לעשות קינוח בצורת הגשה זהה –
אבל על בסיס שוקולד.
אני מקווה שלא ‘תקטלי’ אותי…

חשבתי לעשות את הפירורים מהבראוניז שלך (אבל בלי פצפוצי השוקולד הלבנים). איזה מוס יכול להשתלב עם פירורי הבראוניז? תוכלי להמליץ לי על משהו?

תודה 🙂

מוריה

ניקי היקרה!!!! האתר שלך ברכה בשבילי (0:
תהיי בריאה!!!!
רציתי לשאול לגבי המתכון של עוגת גבינה ופירורים בכוס – האם אני מעבדת את החומרים של הבצק ביד או במיקסר? כי החמאה קרה (ועם זה עדיין לא התמודדתי…)
אודה לתשובתך!

מורן

לניקי שלום,

כמה זמן בערך אופים את הבצק הנ”ל? כי אפיתי בעבר את הבצק והוא קצת נחרך.

והאם צריך לשמן את התבנית?

יום טוב

נחמה

הכנתי בחג לאורחים שבאו!
מנה כל כך טעימה, קלה ומרשימה!
קיבלתי הרבה מחמאות,
תודה לך!!!

רעותי

היי ניקי,
אפשר עם גבינה 1/2 אחוז.. זה פשוט מה שבעלי קנה..

רוחמה

תודה על המתכונים ניקי,
רציתי לשאול בנוגע לכוסות, כדי לדעת לכמה אנשים הכמות של המתכון אמורה להספיק לי:

מה זה “בינונית” לעומת “קטנה”?

נניח – כוס פלסטיק חד-פעמית סטנדרטית זה “בינונית” או “קטנה”?

תודה רבה

רעותי

שלום ניקי,
לקפל את הקצפת של השמנת והאינסטנט לגבינה סוכר ולימון או להיפך? כלומר, את מה לשפוך למה?
תודה רבה!