עוגת גבינה ופירורים בכוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוס, ארחתי לבראנץ ורציתי קינוח קצת שונה מהרגיל כי עוגות אני מכינה כל הזמן. אני מאוד אוהבת את השילוב של קרם גבינה ובצק פריך זה גם נראה מקסים בהגשה אז החלטתי לקחת את זה עוד צעד קדימה ולהכין את זה כקינוח אישי.
לא קשה להכנה ואפילו די פשוט ואני מקבלת מחמאות כאילו עבדתי 3 ימים על זה.
יש כאן שתי אפשרויות: לסיים את הקינוח עם שוקולד (מי יכול לעמוד בפני הנוטלה ?) או לסיים עם פירורי בצק פריך זהובים וטעימים.
אני אוהבת לנשנש מהפירורים כשהם יוצאים מהתנור. אני הכנתי חלק כך וחלק כך וכל אחד קיבל את מה שהוא מעדיף.

20 כוסות בינוניות

10 כוסות קטנות

מרכיבים:

לפירורים:
200 ג’ חמאה קרה
250 ג’ קמח )2 כוסות פחות 3 כפות)
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חלמון
חצי כפית קינמון

קרם גבינה:
500 מ”ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
40 ג’ אינסטנט וניל (חצי שקית)
קילו גבינה לבנה 9%
200 ג’ סוכר (כוס)
מעט גרידת לימון (לא חובה)

נוטלה / השחר העולה

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית ולהכניס לתנור, חום בינוני 180 מעלות עד שמזהיב, לצנן ולפורר.

2. להקציף שמנת ואינסטנט לקצפת יציבה, לערבב בנפרד גבינה, לימון וסוכר ולקפל את הקצפת.

3. לשים כפית גדושה של פירורי בצק בתחתית של הגביע, מעל לשים כמות יפה של קרם גבינה ומעל לפזר פירורים.

4. במקום פירורים למעלה אפשר לשים ממרח שוקולד, לצנן במקרר כמה שעות.

לפייסבוק שלי

עוגת גבינה ופירורים בכוס

עוגת גבינה ופירורים בכוסעוגת גבינה ופירורים בכוס

31783 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

פליקס : יצא מעולה!!!

ירדן : ניקי- יצא מעולה!!!! חבל על הזמן!! החומרים כל כך נוחים לעבודה, והכל יוצא בצורה מושלמת ואסתטית- אפילו לאחת כמוני.. תודה רבה!!

גדיאל : “פעם 10 שאני מכין את המתכון הזה בשנה האחרונה
טעמתי עוגות גבינה בחיי ולא יעזור כלום..
עד שלא יוכיחו לי אחרת ,זאת העוגת גבינה ה-כ-י טעימה שקיימת!!
הטוויסט שהקינמון והלימון נותנים פשוט מטריפים כל פעם מחדש!!
תודה לך על מתכון אדיר שגורף מחמאות כל פעם מחדש! :)”

175
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינא

בוקר טוב.. לא הבנתי.. כמה כוסות 10 קטנות או 20 בינוני?

אתי

הי ניקי
רוב תודות על המתכונים
שאלה- האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא? והם יש צורך להוסיף אבקת אפיה או ללא – הן בקמח לבן והן בקמח כוסמין?

מרב

שלום ניקי, תודה רבה על מתכונים מדהימים!
האם ניתן להמיר את האינסטנט פודניג בחומר אחר? אולי קורנפלור? תודה!

דנה

היי ניקי, קודם כל את מדהימה והמתכונים שלך מושלמים!!!
שאלה לגבי אחסון.. אני מתכוונת להכין ולמעלה לשים פירות יער (קפואים שאני מחממת עם אבקת סוכר)
אני רוצה את הקינוח למוצש וצריכה להכין גג ביום שישי.. איפה את ממליצה לאחסן? מקרר או מקפיא?

רינת

היי ניקי
אפשר לעשות בתבנית ולא בכוסות? אם כן לאיזו תבנית זה יתאים?
תודה

גיטית

ניקי.
המתכונים שלך פשוט מעולים.
כשאני רוצה לבשל ולדעת שהתוצר יהיה מושלם בוודאות, אני לא מתפשרת, אני והולכת רק על מתכון שלך.
אין לי מילים!

הכנתי היום את העוגת גבינה עם פירורים, שמתי בצנצנות סגורות למשלוח מנות. כלום עבודה!!!! והתגובות שקיבלתי היו מליון דולר!!!
ושוב תודה רבה! ! אין עליך!!

הילה

היי ניקי!
אפשר להכין עם ביסקוויטים?
תודה!