גלילי וופל ממולאים קרם גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גלילי וופל ממולאים קרם גבינה

גלילי וופל ממולאים קרם גבינה

משגע! עזבו את כל העוגות גבינה מבחינת הילדים זה הדבר הכי טעים שהכנתי לא תאמינו איך זה התחסל במהירות. הגלילים ממולאים מוס גבינה עם גרגרי וניל אמיתי, יצא מוס מושלם. תכינו הרבה זה מתחסל מהר.
קינוח מפנק לשבועות הכי טעים שיש!

מרכיבים:

20 גלילי וופל
250 מ”ל שמנת מתוקה (כוס)
120 ג’ גבינה לבנה (קצת פחות משלוש כפות)
50 ג’ שוקולד לבן
2 כפות חלב
60 מ”ל כוס חלב (רבע)
4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל עם גרגירי וניל אמיתי של מאסטר שף
80 ג’ סוכר (שליש)

לטבילה:
100 ג’ שוקולד לבן
3 כפות חלב

הכנות:

1. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החלב להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, לקרר על השיש כשתי דקות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר כולל השוקולד ולהקציף למוס יציב.

3. למלא שקית זילוף ולמלא את הגלילים.

4. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם שתי חלב להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה, להעביר לקערה קטנה ולהגיש עם הוופלים.

שימו לב לתמונה הראשונה טיפ להנהלות יותר קלה עם הגלילי ופל, אין צורך להוציא את הגלילים תמלאו ישר בתוך הקופסא תגזרו את המכסה ומשם למקרר זה נשמר נהדר.

כדאי לדעת ש…
שואלים אותי המון לגבי הכנה מראש, אם רוצים לשמור על פריכות צריך להכין באותו יום, אני חייבת לומר שהכנתי מראש והקפאתי למרות שזה לא שמר על פריכות היה טעים מאוד.
אין מה להכין את הקרם מראש, ברגע שמכינים חייבים למלא את הגלילים.
זה מתכון פשוט שכולם אוהבים, הילדים בכלל מחסלים אותו.

14933 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גלילי וופל ממולאים קרם גבינהגלילי וופל ממולאים קרם גבינהגלילי וופל ממולאים קרם גבינהגלילי וופל ממולאים קרם גבינה

גלילי וופל ממולאים קרם גבינהגלילי וופל ממולאים קרם גבינה

31
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

הי ניקי יש לך מתכון למילוי פרוה?

שרית יעקובי

הי ניקי פעם אחרונה מטרידה, באיזה צנתר השתמשת, אני רוצה שיצא לי יפה כמו שלך. ושוב תודה רבה רבה על זה שאת מתייחסת ככה מהר.

שרית יעקובי

הי ניקי ותודה רבה על תגובה מהירה.
ואם זה יהייה לילה במקרר זה כבר פחות טוב? אין לי ככ זמן בבוקר . תודה

שרית יעקובי

הי ניקי ותודה רבה לך על אתר נפלא
אני רוצה לקחת לישיבת צוות, אם זה יהייה בערך שעתיים שלוש במקרר, לדעתך הופל יהייה רטוב? מושי כזה?

מיכל

מקציפה מעל 3 דקות ונשאר דליל. מה לא טוב??

אוריאן מזרחי

היי ניקי.
אפשר להכין את הגלילים מוקדם בבוקר וזה ישמר טוב עד לערב?

שני

ושאלה נוספת ברשותך…
חייבים להכין את השוקולד לטבילה או שטעים גם בלעדיו?