עוגת גבינה בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה

הילדים שלי אוהבים עוגות גבינה אני חושבת שזאת העוגה שאני הכי מכינה ותאמינו לי שאני מכינה המון עוגות מכל הסוגים.  זאת אחת החביבות עליי בלי מיקסר הכל אין שום דבר מסובך הכל בידיים עם מקציף ידני וכמובן בקערה אחת ככה שאין יותר מידי כלים לשטוף.  העוגה הזאת מושלמת ליד הקפה.

תבנית קוטר 22

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
400 ג’ שמנת חמוצה
500 ג’ גבינה לבנה
כף אבקת אינסטנט וניל
3 כפות קמח רגיל

הכנות:

  1. 1. לפני שמתחילים לקחת טטרה / חולצה נקייה לשפוך את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור לפחות לשעתיים, אפשרות נוספת להניח את השק בתוך מסננת ולתת לה הגבהה קטנה כדי שהנוזלים יוכלו לצאת.

2. לחמם תנור ל 230 מעלות.

3. לטרוף / מקציף ידני את הביצים והסוכר כדקה להוסיף את הגבינה המסוננת, השמנת החמוצה יש נוזלים בחלק העליון תשפכו אותם החוצה ותוסיפו לגבינה, להקציף (ידני) עד שהכל אחיד, להוסיף את הקמח והווניל ולהקציף לעיסה אחידה.

4. להניח על תחתית התנור פיירקס עם מים רותחים.

5. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 10 – 15 דקות, להנמיך ל 150 מעלות ולאפות עוד כ 30 דקות, האמצע מעט נע והעוגה יציבה.

*6. לקרר כמה שעות, אפשר לגרד שוקולד חלב מעל לא חובה.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
הגובה של העוגה זה גובה הבלילה שהיא נכנסה לתנור, ניתן להכין שלושה ימים מראש ולשמור במקרר, מומלץ להכין יום קודם זה רק עושה טוב לעוגה.

38729 צפיות 39 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : ניקי את גדולה! אין כאלו דברים. הכנתי לחג שבועות ופשוט יצא מעדן , כולם התלהבו….. אני הולכת להכין שוב…

שגי : “העוגת גבינה האפויה הכי קלה שהכנתי וממש לא מרגישים שהיא כזאת קלה, צ’יק צ’ק הכנה, וטעם מופלא.
שמתי במקרר, ואז איכשהו זה התחסל…”

ריקי : “ניקי יקרה, הכנתי את העוגה אתמול והיא ממש טעימה וקלה להכנה. הוראות החימום שנתת עזרו מאוד.
תודה שוב על אתר נפלא וידידותי ועל מתכונים נהדרים!

313
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

הי ניקי, קודם כל תודה רבה על המתכונים המצוינים!אפיתי את עוגת הגבינה הזו בדיוק לפי ההוראות, למעט סטיה אחת – אפיתי בתבנית בקוטר 21 ולא 22. העוגה עלתה בצדדים, וקרסה לי באמצע.האם הגיוני שבגלל השינוי הקטן בתבנית? סיננתי נוזלים בגבינה, ומדדתי כמויות מדויקות..

אתיקה

בוקר טוב
אפשר להכין עם גבינת ריקוטה?

חדוה

ניקי קודם כל תודה רבה!!
חייבים קירור במקרר??
אם כן כמה שעות מינימום..??
יש פה כאלה שלא יכולים להתאפק

יעל

יש אפשרות לאפות באנגליש קייק?

רינה מ.

בוקר טוב ניקי היקרה.
חייבת לשתף :
הכנתי את העוגה והוספתי כמה דקות לסיום, קצף חלבונים עם מעט סוכר שהקצפתי הובפתי לעוגה והמשכתי לאפות 4-5 דק’ בסוף.
שמתי חאחר שהצקררה במקרר בבוקר הבת הקטנה ביקשה חתיכההלא התאפקנו חתכתי והיא ממש היתה טעימה.
השלבים של אופן ההכנה היו פשוטים ונוחים הכל היה מושלללם.

מתכון מעולה עוגה מצויינת כל הכבוד לך!!
הכנסתי מיד למועדפים!

תודה שבת שלום.

רינה מ.

היי ניקי המתכון הזה קרץ לי להכין לכבוד שבת עשיתימדלב שלב כמו שכתבת וכרגע מסתיים זמן האפיה שלה רציתי לשאול האם להשאיר את העוגה בתנור בסיום האפיה עד שהיא מתקררת?

תודה על האתר הזה ועל המתכונים המעולים.

1 17 18 19