עוגת גבינה בחושה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה

הילדים שלי אוהבים עוגות גבינה אני חושבת שזאת העוגה שאני הכי מכינה ותאמינו לי שאני מכינה המון עוגות מכל הסוגים.  זאת אחת החביבות עליי בלי מיקסר הכל אין שום דבר מסובך הכל בידיים עם מקציף ידני וכמובן בקערה אחת ככה שאין יותר מידי כלים לשטוף.  העוגה הזאת מושלמת ליד הקפה.

תבנית קוטר 22

מרכיבים:

2 ביצים גדולות
200 ג’ סוכר (כוס)
400 ג’ שמנת חמוצה
500 ג’ גבינה לבנה
כף אבקת אינסטנט וניל
3 כפות קמח רגיל

הכנות:

  1. 1. לפני שמתחילים לקחת טטרה / חולצה נקייה לשפוך את הגבינה במרכז לסגור לשק קטן ולתלות מעל הכיור לפחות לשעתיים, אפשרות נוספת להניח את השק בתוך מסננת ולתת לה הגבהה קטנה כדי שהנוזלים יוכלו לצאת.

2. לחמם תנור ל 230 מעלות.

3. לטרוף / מקציף ידני את הביצים והסוכר כדקה להוסיף את הגבינה המסוננת, השמנת החמוצה יש נוזלים בחלק העליון תשפכו אותם החוצה ותוסיפו לגבינה, להקציף (ידני) עד שהכל אחיד, להוסיף את הקמח והווניל ולהקציף לעיסה אחידה.

4. להניח על תחתית התנור פיירקס עם מים רותחים.

5. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 10 – 15 דקות, להנמיך ל 150 מעלות ולאפות עוד כ 30 דקות, האמצע מעט נע והעוגה יציבה.

*6. לקרר כמה שעות, אפשר לגרד שוקולד חלב מעל לא חובה.

Cheesecake Recipe

כדאי לדעת ש…
הגובה של העוגה זה גובה הבלילה שהיא נכנסה לתנור, ניתן להכין שלושה ימים מראש ולשמור במקרר, מומלץ להכין יום קודם זה רק עושה טוב לעוגה.

108548 צפיות 59 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושהעוגת גבינה בחושה

גולשים מכינים וממליצים:

אורית : ניקי את גדולה! אין כאלו דברים. הכנתי לחג שבועות ופשוט יצא מעדן , כולם התלהבו….. אני הולכת להכין שוב…

שגי : “העוגת גבינה האפויה הכי קלה שהכנתי וממש לא מרגישים שהיא כזאת קלה, צ’יק צ’ק הכנה, וטעם מופלא.
שמתי במקרר, ואז איכשהו זה התחסל…”

ריקי : “ניקי יקרה, הכנתי את העוגה אתמול והיא ממש טעימה וקלה להכנה. הוראות החימום שנתת עזרו מאוד.
תודה שוב על אתר נפלא וידידותי ועל מתכונים נהדרים!

435
תגובות

  הרשם  
עדכן
יונת סתיו

הי ניקי
אם אין לי תבנית 22 , רק 24 ואני מבינה שזה גדול מדי, אפשר בתבנית מרובעת כזאת? יש לי כמו פיירקס כזה. אם כן, איזה גודל בערך הכי טוב? תודה

ליאורה

ניקי על איזה חום לאפות ב10 הדקות הראשונות? זה חסר בסעיף 5

ספיר

בוקר טוב ושבוע טוב
אשמח לעזרתך כמו תמיד 🙂
1.יש לי טוסטר אובן ואין לי מקום להכניס תבנית עם מים, יצא לי טוב בכל אופן?
2. את הבלילה שופכים ישירות לתבנית? (פעם הכנתי עוגת שוקולד בתבנית עגולה מתפרקת ושפכתי את הבלילה ישירות לתבנית והכל נשפך החוצה באפיה. התבנית הייתה סגורה לגמרי) יכול להיות שהתבנית לא איכותית או שאין דבר כזה לאפות בתבנית מתפרקת בלי נייר אפיה?
תודה רבה!

עדי

היי ניקי,
הכנתי את העוגה כבר מספר גדול של פעמים והיא מעולה!!
מכינה כמעט כל שבוע לאבא שלי הסכרתי עם סטיביה ואינסטנט ללא סוכר וזה יוצא מצויין. אז קודם כל תודה!
אפשר להכין לדעתך חצי כמות ויצא בסדר? (צריכה להכין תבנית אינגליש עם סוכר והשניה בלי)

אילנה

מועדים לשמחה!
שוב תודה ניקי יקרה על מתכונים טעימים וקלים!
שתי שאלות לי..
1. האם ניתן להקפיא את העוגת גבינה?
2. מה מטרת המים החמים?

תודה!

עדי

הכנתי פעם אחת לפי המתכון ומאז מכינה לאבי הסכרתי עם סטיביה במקום הסוכר ועם פודינג ללא סוכר. יוצא מדהים והוא מבקש שוב ושוב כל שבוע.
תודה ניקי!

1 24 25 26