קינוח גבינה ופירורים
בפורים האחרון הכנתי את הצנצנות המקסימות במשלוחי מנות אנשים נפלו מהן זה ממש כמו לתת מתנות קטנות וטעימות, מכירים את העוגה גבינה ופירורים הקלאסית ? זה בדיוק זה רק בצנצנת אישית לבנאדם קריאות ההתפעלות שאני קיבלתי אין מילים.
בסך הכל ואני יודעת שאני אומרת את זה הרבה קינוח פשוט ביותר קרם גבינה הורס ופירורי בצק פריך כל אחד בנפרד נהדר ביחד מתקבלים מתכון פגז, פריכות טובה עם קרם גבינה שני הדברים ביחד על הכפית זה הדבר הכי טעים שטעמתם.
רוצים עוד טיפ ? אפשר להכין שבוע מראש לעטוף ולהקפיא להפשיר לאכול ולהתענג.
תלוי בגודל הכוס 10 – 15 יחידות
מרכיבים:
פירורי בצק פריך:
150 ג' קמח (כוס + כף נוספת)
40 ג' סוכר (2 כפות)
100 ג' חמאה חתוכה לקוביות
קרם הגבינה:
400 ג' גבינה לבנה 9%
כפית תמצית וניל
150 ג' סוכר (חצי כוס + 2 כפות נוספות)
שמנת מתוקה 250 מ"ל (קופסא)
כף גדושה אבקת אינסטנט וניל
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחתוך חמאה קרה לקוביות קטנות להוסיף לקערת המיקסר יחד עם הקמח והסוכר לעבד את המצרכים לחתיכות גסות במידה ולא מתאחד להוסיף מעט מים, לרדד את הבצק על נייר אפייה מקומח לעלה גדול.
3. לאפות כ 20- 25 דקות הבצק מזהיב הדפנות קצת משחימות, לצנן ולפורר לפירורים.
4. להקציף עם וו הבלון שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, לערבב גבינה שמנת סוכר ותמצית וניל ולקפל אל הקצפת עד איחוד קרם גבינה חלק.
5. שתי אפשרויות:
לשים בתחתית הצנצנת 2 כפיות או ישר למלא את הצנצנת עד 3/4 גובה ומעל לשים 2 כפיות מהפירורים.
לקרר מספר שעות זה יכול להיות במקרר 3 – 4 ימים וניתן להקפיא.
לביבות גבינה מתוקות של גן הילדים