עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת

חמוד ביותר! דרך שונה להגיש עוגת גבינה ופירורים, לתת מתנה מרהיבה או סתם לחדש, זה באמת קל הכנה זה לא מסובך והחמאות שמקבלים נראה מושקע בטירוף!

מרכיבים:

50 ג’ חמאה
80 ג’ קמח (8 כפות)
40 ג’ סוכר (2 כפות)
חלמון
חצי כפית מים

קרם הגבינה:
400 ג’ גבינה לבנה 9%
200 ג’ גביע שמנת חמוצה 15%
תמצית וניל
150 ג’ סוכר (שלושת רבעי כוס)
שמנת מתוקה 250 מ”ל
כף אינסטנט וניל
כף סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לשטח בתבנית ולאפות עד הזהבה לצנן ולפורר עם מזלג.

2. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט וסוכר (כף) לקצפת יציבה, לערבב גבינה שמנת סוכר ותמצית וניל, לקפל את הגבינה אל הקצפת.

3. למלא את הצנצנות עד 3/4 גובה מעל לפזר את הפירורים.

מקסים!

13558 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת
עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת
עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת
עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת
עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת עוגת גבינה עם פירורים בצנצנת

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסתר אראלי

שלום ניקי.
איזה בצק פירורים אפשר להכין לפסח?
אסתר

הדר

הצילו גיליתי שקניתי שמנת להקצפה ולא שמנת מתוקה!
מה עושים? יש דרך להמתיק?

ציבי

ניקי יקרה,
אין יום ששמך לא עולה על השולחן שלנו. והילדים המתוקים שלנו נהנים מהמטעמים.
אני רוצה להכין 30 מנות כאלה ליום פורים. קניתי גביעים חמודים.
אני יכולה להכין את זה כבר היום, להניח את הפירורים מעל ולהקפיא עד השבוע הבא?
תודה על כל הרעיונות. תמשיכי להפתיע.

יפה

ניקי יקרה שבוע טוב!
את לא מבינה שנה שעברה הכנתי את העוגה הזאת למשלוח מנות זה היה טעים ומרשים ברמות!!
את חייבת להפתיע אותי גם השנה בריזה רעיון יפה
מחכה בכיליון עיניים:)

שבות

היי ניקי 🙂 פשוט כיף להשתמש באתר כל פעם מחדש אז תודה!
אני מכינה עכשיו את העוגה ורציתי לשאול, האם אפשר להשתמש במרגרינה בטעם חמאה בשביל הבצק פירורים? או איזשהו תחליף כדי שהפירורים יהיו פרווה כיוון שיש לי תנור בשרי בלבד ואני מפרידה בבית.
וגם האם יש עניין להקפיא למשך יממה או שעשר אחת עשרה שעות יספיקו?
תודה

שיילו

היי ניקי.
אפשר להכין את המתכון גם בכוסות שקופות רגילות ולא בצנצנת בתור קינוח לארוחה חלבית?
המון תודה ויום נעים.

רות

שלום, ניקי.
אני מכינה עכשיו את הקינוח בצנצנות של “גרבר” (סוף סוף!! אחרי שאספתי בשביל זה).
ככל הנראה, הכמות שהכנתי גדולה בשביל הצינצנות.
מה את מציעה להכין בקרם שנותר?