עוגיות אגוזים ושוקולד
עוגיות אגוזים ונוטלה, אני אוהבת להכין עוגיות שיש בהן את השילוב של שני טעמים זה יותר מפתיע כשאוכלים והן נראות מזה טוב כשמגישים אותן. מאוד מתאימות למשלוח מנות.
מרכיבים:
100 ג' חמאה קרה
כוס ורבע קמח
חצי כוס אגוזים גרוסים
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
ביצה
הכנות:
1.לעבד את המצרכים לבצק, לצנן שעה במקרר.
2. לרדד את הבצק לעלה לקרוץ עיגולים, במחצית מהעיגולים לקרוץ עיגול קטן במרכז.
3. לאפות את העוגיות בחום בינוני 180 מעלות כמה דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן.
4. לבזוק אבקת סוכר על העוגיות, להניח נוטלה על העוגיות השלמות מעל להניח עוגיה נוספת (חור) מעט ללחוץ.
עכשיו אפשר לאכול בכיף הן כאלה טעימות!
גולשים מכינים וממליצים:
זיו סלע : וואו,יצא מ-ע-ו-ל-ה-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!