עוגיות גרנולה ופירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות גרנולה ופירות יבשים

צריך גם משהו מתוק בטו בשבט, רגע רגע לא רק לטו בשבט, יופי של עוגיות לכל השנה ולכל אלה שקופצים עכשיו “אני רק אוהב עוגיות שוקולד” נסו את העוגיות האלה טעימות מאוד וקלות הכנה.

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
ביצה
כוס גרנולה
140 ג’ קמח תופח (כוס)
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
1/3כוס צימוקים
1/4 כוס תמרים קצוצים
קורט מלח

הכנות:

1. להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ואת שאר המצרכים. ליצור כדורים לשטח מעט.

2. חום בינוני 180 מעלות כמה דקות או עד שהדפנות מזהיבות

9960 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

26
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

היי, אני רוצה להכין את העוגיות אבל תמיד עוגיות יוצאות לי רכות מידי, במרקם עוגתי, איך עושים שזה לא יקרה? היכן הבעיה?

שלו אגמון

גיליתי השבוע את האתר והאפליקציה והם נפלאים!!!
לגבי העוגיות – אפשר להשתמש בקווקר במקום גרנולה?

הדר

ניקי עם אין לי חמאה אפשר לעשות עם שמן?!

פנינה

נשמע טוב… האם אפשר להחליף את החמאה לעשות את העוגיות בגרסה פרווה? והאם אפשר קמח רגיל במקום התופח עם אבקת אפיה סודה לשתיה?
תודה על האתר הנהדר!

שי

האם אפשר לחליף לקמח ללא גלוטן

מריאנה

אמנם אני לא אוהבת התעסקות בעוגיות אבל את נותנת כזו מוזה וכזה חשק להכין ולהתעסק ולעמוד במבטח ואז לראות את בעלי מתענג על כל ביס שאני אנסה את העוגיות בסופש לכבוד טו בשבט 🙂

אם אני מכינה את הגרנולה הביתית לפי המתכון שלך, אפשר לוותר על תוספת הצימוקים והתמרים נכון?
אפשר להוסיף קצת משמשים במקום?

מדהימה מדהימה מדהימה! 🙂

שם

ניקי שלום,
הכנתי את העוגיות ויצאו מעולה.
השתמשתי בגרנולה שמעורבבים בה כבר צימוקים ואגוזים, ולא הוספתי פירות (צימוקים ותמרים)
תודה