מאפינס אגוזים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס אגוזים

מאפינס אגוזים קטנטנים וחמודים, עשיתי אותם בכוונה יותר קטנים ככה שלא יגמר מהר 🙂 יצאו מזה טעימים. היתה לי שאריות של קצפת אז על כמה מהם הזלפתי בשביל המראה היפה, איזה שדרוג מקסים.

50 מאפינס קטנטנים
15 מאפינס בגודל רגיל

מרכיבים:

3 ביצים
כוס ורבע סוכר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מיץ תפוזים
כוס אגוזים מרוסקים
חצי כפית קינמון
כוס וחצי קמח
2 כפיות א. אפיה

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כמה דקות עד שנוצר קרם סמיך. להנמיך מהירות ולהוסיף את הנוזלים

2. בסיום להוסיף את המצרכים היבשים ולהקציף עד שהבלילה חלקה וללא גושים.

3. למלא עטרות נייר עד 3/4 גובה, חום בינוני 180 מעלות כ 10 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

14326 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס אגוזים

גולשים מכינים וממליצים:

נחמה : “הי ניקי!עשיתי עכשיו את המאפינס אגוזים ויצא טעיייים!!!:)
קל, מהיר וטעים”

נטלי : “מתכון נהדר!!! עשיתי למסיבת טו בשבט בגן של הבת שלי וכל הילדים מאד אהבו.
בעלי אפילו שאל אם אפשר לעשות עוגה גדולה במקום מאפינס, כי ברגע שמסיימים אחד רוצים מיד עוד אחד.
תודה רבה!”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

היי ניקי
נראה מתכון מעולה!
האם אפשר להחליף את הקמח + אבקת אפייה בקמח תופח באותה כמות?
תודה רבה 🙂

אושרת

יצא כל כך טעים. בעלי כבר דרש שאני יכין את זה שוב.
סיפרתי לך שאת אלופה!

רונית

אפשר בנוסח נטול גלוטן בבקשה?

שם *

שלום ניקי!
תודה רבה על כל המתכונים הטעימים שלך!
האם אפשר את המאפינס הזה לאפות לעוגה?
אם כן, באיזה גודל תבנית וכמה זמן אפיה?
תודה רבה!

הבית היהודי

לניקי שלום,
ממש טלפתיה. כבר כמה חודשים שאני חושבת להפחית בקמח חיטה ולנסות נטול גלוטן, אך אין לי אומץ.
בא המתכון שלך ועזר לי להחליט- במקום לחסל את הגלוטן לגמרי, מה שיחסל את הרצון שלי לאפות עוגות (ניסיתי בעבר, אבל לא כל כך הצלחתי), אנסה להפחית אותו. אני מקוה בעזרת השם לנסות את המתכון שלך (אחרי שאשיג אגוזים טחונים, כמובן), כפתיחה לדיאטה מופחתת קמח.

א.ד

ניקי אפשר בבקשה שתשימי מתכונים:של סופלה, רוגלך, גביניות,עוגת קצף וקצפת.
אנו לא סומכים על אתרים אחרים!
תודה ניקיל’ה.

מריה

היי ניקי דבר ראשון האתר שלך מעולה אני פשוט התמכרתי כל יום אני מכינה משהו חדש מהמתכונים הנפלאים שלך 🙂 תודה לך!
תוכלי בבקשה להסביר איך מכינים קצפת לבד או קרם שאפשר להוסיף לבפנים
תודה ויום נפלא 🙂