


עוגיות שקדים דקיקות
עוגיות שקדים דקיקות, יש מישהו שלא מכיר את העוגיות האלה אני בספק. אלו העוגיות הכי קלות שיש ונהדרות לפסח. הרבה פעמים נשאלתי מה עושים עם חלבונים מיותרים, טדדדם הנה התשובה. כל כך קל להכין גם למי שאין לו מושג באפיה.
מרכיבים:
200 ג` שקדים פרוסים
חלבון
2 כפיות סוכר וניל
80 ג` סוכר (חצי כוס פחות כף)
הכנות:
1. לטרוף היטב חלבון וסוכרים, להוסיף את השקדים, לערבב היטב.
2. להניח ערימות קטנות בעזרת כפית בתבנית מרופדת בנייר אפיה
3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני כמה דקות, מזהיבות מעט. לצנן.
(נסו להתאפק ולא לגעת בהן עד שהן מתקררות, קשה, קשה)
37796 צפיות 7 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
המכורה : העוגיות יצאו מעולות. תודה על כל המתכונים המעולים! עשית לנו את החג!
עדינה : יצא מצוין, תודה רבה.
מיכל : “ניקי יצא מושלם..מתכון קל ומהיר .תודה רבה :)”
כמה עוגיות יוצאות?
הי ניקי מה שלומך?
יש לי שקדים טחונים. וארבע חלבונים..
הבנתי שפחות מתאימים למתכון הזה.. יש לך רעיון אחר בשבילי? אפשר 2 מתכונים שונים…
תודה! תבורכי!!
צריך להקציף את הביצים עד שיהיה קצף לבן….?
איזה קל ויצאו טעימות כל כך!!!!!
תודה ופסח שמח 🙂
אפשר לשמור במקפיא?