יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

איך לאכול בריא מתכונים לט"ו בשבט מתכונים לפורים שונות

גרנולה באריזת מתנה

6 מרץ 2016
(Visited 4,713 times, 1 visits today)
גרנולה באריזת מתנה

גרנולה באריזת מתנה

גרנולה באריזת מתנה, פינוק של מתנה לכל מי שאוהבים. מתנה שווה וטעימה מאוד. מתאים מאוד למשלוחי מנות או כשרוצים לפנק מישהו אהוב. יוצא מקסים ויפה. לא לנשנש הכל בדרך….

8 צנצנות בגודל בינוני

מרכיבים:

900 ג’ שיבולת שועל עבה
כוס פיסטוקים
כוס וחצי גרעיני דלעת
כוס וחצי גרעיני חמניה
כוס קשיו
כוס שבבי שקדים
4 אננסים מיובשים
15 משמשים מיובשים
כוס צימוקים בהירים
כוס וחצי בננות מיובשות
כוס חמוציות
כוס + כף סילאן
כפית קינמון
4 כפות סוכר חום
כוס שמן קנולה

אולי תאהב גם את...♥

  • אוזני המן פרווה במילוי שוקולד

    איזה כיף פורים מגיע ואפשר להתחיל לחשוב על אוזני המן, הבצק המתקתק עם מילוי שוקולדי טעים כל ביס נהדר והכי כיף שהילדים אוכלים.
    אפשר למלא בכל מלית שאוהבים מפרג ועד אגוזים, מאוד נוח לעבודה ואפשר לאמץ אותו להכנת עוגיות פשוטות ואפילו לא צריכים את המילוי.
    בגלל המצב הלא רגיל שכולנו נמצאים שרובנו נמצאים בבתים ופחות מסתובבים בחוץ צריך למצוא דרך להעסיק את הילדים שעדיין נמצאים בבית ולא חזרו לבית הספר.
    לכן בחרתי בבצק הזה, בצק נוח לעבודה עם הילדים ויוצאות אוזני המן נהדרות ועל הדרך מעסיקים את הילדים לפחות שעה. כבר אמרתי שהוא פרווה ?
    לפני שאתם מתחילים להכין קבלו סרטון.

    30 אוזני המן

  • איך לאכול סופגניות בלי לעלות במשקל

    חג האור, הניסים והשמן בפתח והסנוניות הראשונות שמצביעות על כך כבר כחודש לפני החנוכה, הן הסופגניות. הסופגניות  העגלגלות, המצופות, המשמינות, גורמות לכולנו להחסיר פעימה ומייד להתחיל ללקק שפתיים בתיאבון. מומחי הבריאות לעומת זאת ידעו בעיקר להזכיר לנו למה כדאי להתרחק- רק קמח לבן! וסוכר לבן! ריבה תעשייתית או קרמים שמנים! וכל זה נכנס לשמן עמוק, רותח ומשמין !

  • מעמולים במילוי אגוזים ותמרים

    איזה עוגיות פינוק ליד הקפה הקר, אני מאוד אוהבת אגוזי מלך וכל הזמן מחפשת מה להכין איתם.
    בעצם הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה מעמולים, השילוב של התמרים עם האגוזי מלך והקינמון זה אהבה ממבט ראשון. הבצק של המעמולים נפלא, פריך, איזה כיף לתת ביס במעמול פריך עם מילוי נהדר.
    הדבר היחיד שהצטערתי שלא הכנתי כפול הם ממש ממש טובים.
    אז אל תחששו פשוט תכפילו. תוסיפו את הקפה הנהדר הזה ושיהיה לכם אחלה יום.

    20 יחידות

  • אכילה בבית בזמן הקורונה

    נגיף הקורונה מחייב את כולנו להישאר בבית והמטבח מעולם לא היה נגיש וקרוב כל כך. במיוחד בימים האלו שלפני הפסח, עם כל הרצון שלנו “לחסל” את מאגרי החמץ שנשארו במקפיא. תוסיפו לכל זה ילדים חמודים שנמצאים אצל חלקנו ומבקשים מאיתנו “רק עוד חטיף אחד..”  ומה קיבלנו? אכילה מבולגנת וכמעט בלתי פוסקת לאורך שעות היום והלילה..

הכנות:

1. להכין תבנית מרופדת בנייר אפייה, לשים בקערה את השיבולת שועל, דלעת, חמניה, קשיו, פיסטוקים ושקדים. להוסיף את הסילאן, שמן, סוכר וקינמון לערבב היטב.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות, להעביר את הכל לתבנית ולאפות כ 40 דקות מידי פעם לערבב (חשוב!). הכל צריך להזהיב – להשחים בעדינות.

3. לקרר לערבב מידי פעם, בהתחלה עם כף אחר כך מכל הלב עם הידיים.

4. לחתוך את המשמשים, אננס להוסיף את כל הפירות  היבשים לגרנולה לערבב.

לא להאמין כמה טעים!

גרנולה באריזת מתנהגרנולה באריזת מתנהגרנולה באריזת מתנה

גרנולה באריזת מתנהגרנולה באריזת מתנה

גולשים מכינים וממליצים:

אילה : “הייתי חייבת לחזור לפה אחרי פורים, לומר תודה!!
תודה ענקית!
הרעיון ממש מוצלח, קבלתי שפע מחמאות.
כל הכבוד על הדיוק בחומרים ובזמנים, מתכון ברור( כמו השאר) בלי שאלות
יצא טעים, אסטתי ומיוחד.
תודה!!”

נטע : “קודם בהזדמנות זו אציין שאני נכנסת לאפליקציה ברמה יומ יומית. ואת אדירה. באמת קיבלת מתנה ייחודית מבורא עולם. אין כמו ריחות של אפיה ובישול במטבח. זה בית ואת בע”ה כמובן שיפרת ניחוחות וטעמים והכנסת אהבה והשקעה בבתי ישראל….ולעיניינינו…..הכנתי את המתכון השני של גרנולה שלך. וחזרתי עליו כי הוא מדהים. כמו שאמרת אחרי שנכין את סה לעולם לא נקנה יותר…הוספתי בהמשך לעוגיות ויצא מדהים ובריא….תודה על הכל. על המתכונים הקלים הנגישים וטמים מופלאים ובראש… על היחס החם האישי והסבלנות שאת נותנת לכל אחד ואחת”

תמר : “ניקי היקרה!! רציתי רק לאמר לך שאין על המתכונים שלך בעולם!! הם תמיד יוצאים מעולה והכי חשוב הם מחומרים זמינים ופשוטים שיש בכל בית ולא צריך בשבילם לקנות חצי סופר או להכין ולהרגיש נקיפות מצפון בריאותיות..והכי חשוב הכל יוצא טעיםםם וכיף להכין!…תודה לך!”

 

הרשם
עדכן
26 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,האם אפשר לוותר על הסוכר חום??

נשמע ממש טוב!!
אני רוצה לעשות רשימה קניה אני רוצה לדעת כמה לקנות בגרם איך אני ממירה את זה?
ובכללי שאת אומרת כוס איזה גודל כוס את מתכונת?

רשום שיבולת שועל עבה, אבל בבית יש לי רק את המהירת הכנה, אפשר להכין איתה גרנולה?
תודה רבה

היי ניקי, זה נראה שלמות! הכל אמור להיות בתבנית אחת? זה המון, זה בסדר שיוצא לי הר בתוך התבנית?

איפה המתכון עם הכמויות?

הייתי חייבת לחזור לפה אחרי פורים, לומר תודה!!
תודה ענקית!
הרעיון ממש מוצלח, קבלתי שפע מחמאות.
כל הכבוד על הדיוק בחומרים ובזמנים, מתכון ברור( כמו השאר) בלי שאלות
יצא טעים, אסטתי ומיוחד.
תודה!!

איפה לאחסן עד שאני שולחת? במקרר או בארון?