עוגת פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים, משהו מתוק וטעים לתחילת השבוע. כל הפירות היבשים שהיו לי נכנסו פנימה בכיף. התוצאה עוגה פשוטה קלה וטעימה. לא עניין גדול עוגה קלה.

מרכיבים:

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
תפוח גדול מגורד
כוס וחצי פירות יבשים קצוצים
שליש כוס מיץ תפוחים / תפוזים
כוס ושלושת רבעי קמח תופח
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים חום בינוני 180 מעלות כ 35 – 40 דקות.

לפייסבוק שלי

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

17993 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “עוגה מעולה. חוסלה מהר. קיבלתי הרבה מחמאות.והם כבר יודעים זה של ניקי.תודה על כל המתכונים הנפלאים אשרייך”

טליה : “ניקי, עוגה מצויינת!
הכנתי עם גזר במקום תפוחי העץ, כי לא היו לי, מעט חששתי שזה יפגום אבל הופתעתי לטובה!!! היא יצאה טעימה ובמרקם מצויין גם בצבע יותר כהה מאשר בתמונה , בצבע קרמלי כזה, הרבה יותר מגרה מאשר סתם בהירה. הכנתי כבר שלישית:-)
ומלמעלה על הבצק פיזרתי שברי שוקולד – זה ממש מוסיף מבחינת המראה , היא כבר לא נראת פושטית אלא ממש עוגת קונדיטוריה!
תודה לך על המתכונים הפשוטים והמוצלחים!”

ליאת : “עוגה ממש מעולה פעם ראשונה שאני אופה….”

אמא : מעולה. מעולה. הכנתי פעמיים. דווקא מתכון שנדרש אחרי טו בשבט לחסל את הפירות היבשים. מאוד ל ומוצלח. תודה ניקי….

יהודית : הי ניקי, רק רציתי לספר שהעוגה המדהימה הזו חוסלה כלכך מהר שהכנתי אותה שוב. המון תודות על השיתוף!! ישר כח

שם : היי ניקי, הכנתי ועכשיו יצאה מהתנור- ישר לצלחתו של האפרוח שיסיים יפה לאכול את ארוחת הערב…
יצאה מעולה וריחנית, תודה רבה!

שיר : ניקי היי, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי את העוגה והיא פשוט מעולה!!! ממש טעימה טעם מדויק ומירקם נהדר תודה לך! ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך חג טו בשבט שמח וטעים לך ולבני משפחתך באהבה, שיר

215
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרינה

היי ניקי,
ובכן חזרתי לעדכן והעוגה יצאה ממש טעימה שחכתי להוסיף קינמון ובסוף עדיין יצא ממש טעים קיבלתי מחמאות בזכותך גירדתי מעל שוקולד לבן ליופי ויצאה לי אינגליש קייק אחת ו4 מאפינס תוגה על מתכונים מעולים

קרינה

תודה רבה על התשובה המהירה האם ריץ יתאים כי השמנת גם ניגמרה אצלי עדכון בהמשך:)

קרינה

היי ניקי אני ממש רוצה להכין את המתכון ובמיקרה נישארתי ללא מיץ תפוזים ותפוחים האם ניתן להחליף במשהו אחר?מים או חלב? והאם ניתן להישתמש במיץ תפוזים טבעי? תודה רבה:-)

נאוה בסון

עוגה מעולה. חוסלה מהר. קיבלתי הרבה מחמאות.והם כבר יודעים זה של ניקי.תודה על כל המתכונים הנפלאים אשרייך

יהודית מוסאי

הי ניקי. יש אפשרות להקפיא את העוגה הזו? תהיה טעימה בהפשרה? ולכמה אינגלישקייק זה מספיק?

נופר

היי, נראה מעולה!! לאיזה גודל תבנית הכמות מספיקה?
ואני מעוניינת להכין ען איזה קרם למעלה (או משהו אחר) אשמח לרעיון ומתכון..
תודה!

טליה

ניקי, עוגה מצויינת!
הכנתי עם גזר במקום תפוחי העץ, כי לא היו לי, מעט חששתי שזה יפגום אבל הופתעתי לטובה!!! היא יצאה טעימה ובמרקם מצויין גם בצבע יותר כהה מאשר בתמונה , בצבע קרמלי כזה, הרבה יותר מגרה מאשר סתם בהירה. הכנתי כבר שלישית:-)
ומלמעלה על הבצק פיזרתי שברי שוקולד – זה ממש מוסיף מבחינת המראה , היא כבר לא נראת פושטית אלא ממש עוגת קונדיטוריה!
תודה לך על המתכונים הפשוטים והמוצלחים!