עוגת פירות יבשים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים, משהו מתוק וטעים לתחילת השבוע. כל הפירות היבשים שהיו לי נכנסו פנימה בכיף. התוצאה עוגה פשוטה קלה וטעימה. לא עניין גדול עוגה קלה.

מרכיבים:

3 ביצים
3/4 כוס סוכר
חצי כוס שמן
תפוח גדול מגורד
כוס וחצי פירות יבשים קצוצים
שליש כוס מיץ תפוחים / תפוזים
כוס ושלושת רבעי קמח תופח
חצי כפית קינמון

הכנות:

1. לטרוף ביצים וסוכר להוסיף את שאר המצרכים חום בינוני 180 מעלות כ 35 – 40 דקות.

לפייסבוק שלי

עוגת פירות יבשים

עוגת פירות יבשים

27078 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נאוה : “עוגה מעולה. חוסלה מהר. קיבלתי הרבה מחמאות.והם כבר יודעים זה של ניקי.תודה על כל המתכונים הנפלאים אשרייך”

טליה : “ניקי, עוגה מצויינת!
הכנתי עם גזר במקום תפוחי העץ, כי לא היו לי, מעט חששתי שזה יפגום אבל הופתעתי לטובה!!! היא יצאה טעימה ובמרקם מצויין גם בצבע יותר כהה מאשר בתמונה , בצבע קרמלי כזה, הרבה יותר מגרה מאשר סתם בהירה. הכנתי כבר שלישית:-)
ומלמעלה על הבצק פיזרתי שברי שוקולד – זה ממש מוסיף מבחינת המראה , היא כבר לא נראת פושטית אלא ממש עוגת קונדיטוריה!
תודה לך על המתכונים הפשוטים והמוצלחים!”

ליאת : “עוגה ממש מעולה פעם ראשונה שאני אופה….”

אמא : מעולה. מעולה. הכנתי פעמיים. דווקא מתכון שנדרש אחרי טו בשבט לחסל את הפירות היבשים. מאוד ל ומוצלח. תודה ניקי….

יהודית : הי ניקי, רק רציתי לספר שהעוגה המדהימה הזו חוסלה כלכך מהר שהכנתי אותה שוב. המון תודות על השיתוף!! ישר כח

שם : היי ניקי, הכנתי ועכשיו יצאה מהתנור- ישר לצלחתו של האפרוח שיסיים יפה לאכול את ארוחת הערב…
יצאה מעולה וריחנית, תודה רבה!

שיר : ניקי היי, מה שלומך? רציתי לעדכן אותך שהכנתי את העוגה והיא פשוט מעולה!!! ממש טעימה טעם מדויק ומירקם נהדר תודה לך! ובהזדמנות זו אני רוצה לאחל לך חג טו בשבט שמח וטעים לך ולבני משפחתך באהבה, שיר

223
תגובות

  הרשם  
עדכן
נורית

הי ניקי,
נשמע ממש טעים ואני לא יכולה לחכות לטו בשבט כדי להכין אותה.
רק שאלה, יש אפשרות לשים קוואקר בתערובת?
אם כן, איזו כמות ובאיזה יחס עם הקמח?

תודה

סימה

היי ניקי המקסימה מה שלומך?:) כבר נבהלתי כשלא ראיתי את הניוז בדואר, עד שגיליתי שכל הניוז הצטברו להם בתיקיית הספאם! תודה רבה על כל הניוז. והיום, כמו בכל יום, אני נכנסת לאתר המקסים שלך לחפש מתכונים טעימים. אני מתכננת לאפות את העוגה הזו בסופש הקרוב. האם יתאים לדעתך להכניס גם בננה מיובשת?
כמו כן, עד שאקבל את המיקסר שהזמנתי, אשמח מאוד אם תוכלי להגיד לי האם ניתן להשתמש במיקסר ידני בשלב הקצפת הביצים ולאחר מכן להמשיך לערבב עם כף, או לעשות את כל התהליך עם המיקסר הידני?
תודה רבה! 🙂

אוסנת

ניקי יקרה

כיצד מצליחים לחתוך אחר כך את העוגה ובאותה מידה גם את התוספות לעיל, שכן תמיד שאני חותכת אותה התוספות עצמן לא נחתכות באופן ישר ולרוב יוצאות עם פרוסת העוגה. אני לא מכניסה חצי אגוז שלם (חותכת אותו ל 2-3) אבל עדיין לא ניתן לעשות פרוסות ישרות כמו בתמונה….
תודה מראש
אוסנת

אפרת

שלום, באיזה גודל תבנית יש לאפות העוגה?

שם

נראית עוגה טעימה ביותר, תנוסה בקרוב מאוד.
ביום שישי הכנתי את עוגת התפוזים נוטלה שלך שהתחסלה במהרה.
חג שמח:)

שם

היי ניקי,
העוגה נראת מעולה, אני אכין אותה היום!!
אילו פירות יבשים הוספת?
תודה

שם

היי ניקי, תודה! איזה כיף המיילים האלה ביום ראשון. שבוע נפלא 🙂