לפתן פירות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לפתן פירות

מתכון נוטסטלגי, טעים, כל הפירות שיש בבית נכנסו פנימה. יש לי זיכרונות מאמא שלי מכינה את הלפתן שהייתי קטנה, איזה כיף להיזכר. היא הזכירה לי אותו לפני כמה זמן. ההכנה כלום עבודה והטעם הטעם…טעמי ילדות שלא נשכחו.

מרכיבים:

2 תפוחים חתוכים לחצי ופרוסים
2 אגסים חתוכים לחצי ופרוסים
100 ג` צימוקים
100 ג` משמש
100 ג` שזיפים
200 ג` סוכר ( כוס)
חצי כפית קינמון
מים


הכנות:

1. למלא סיר בינוני במים, להוסיף סוכר, תפוחים, אגסים. כשמתחיל לרתוח להוסיף את הפירות היבשים לבשל כחצי שעה. התפוחים והאגסים צריכים להיות רכים.

לצנן מעט  להוסיף קינמון לבדוק טעמים. להגיש קר.

6378 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
תיקי מ.

ניקי שלום.
אני מעבירה מתכונים שלך למחברת המתכונים שלי .מראה כאלו נקלטו וכאני נכנסת לחף מודיע שמחברת המתכונים ריקה.
ניסיתי כאלו למחוק והוסיף שוב וכל פעם אני נכנסת המחברת ריקה.
מה עליי לעשור שהמתכונים ישמרו.
בתודה מראש ובברכת שנה טוב וחג שמח
תיקי מ.

יפעת

שלום ניקי
אפשר להשתמש בפירות מיובשים כמו משמש????

אלישבע

היי ניקי כמה מים לשים בסיר ? אני רוצה להגיד לך שהכנתי אתמול מוסקה חצילים ועגבניות יצא מה זה טעים פשוט טרפו הכל ורק תשבחות וזה בזכותך תודה האתר שלך פשוט ברכה כל הכבוד לך .

מלכי

מצטערת ניקי יש לי עוד שאלה, הכוונה למשמשים ושזיפים רגילים לא פרות יבשים נכון?
אפשר גם אפרסקים? אפרשזיף?

מלכי

היי ניקי, לכמה סועדים זה מספיק?

מורן

ניקי, ממש נהנית מהאפליקציה! תודה על רעיון נפלא ועוד לאנדרויד לפני אייפון אז בכלל את חלוצה…
לענייננו, באילו פירות ניתן להחליף שיהיה מתאים יותר לקיץ? איזה מתכון מומלץ יותר מבין השניים ללפתן?
חן חן