עוגיות אגוזי לוז נימוחות
עוגיות אגוזי לוז נימוחות, משהו מתוק לסיום, משהו קטן שאפשר לאכול כל פעם קצת לא לגמור הכל בבת אחת ביסים קטנים וטעימים. אני לא יודעת אם אתם מכירים את הטעם של אגוזי לוז יש לו טעם מיוחד שקשה לשכוח והעוגיות יוצאות טעימות במיוחד.
כ – 35 עוגיות
מרכיבים:
200 ג' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג' אגוזי לוז קלויים וטחונים
250 ג' קמח תופח
100 ג' א. סוכר (שקית)
2 כפות סירופ מייפל
אבקת סוכר
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר כשעה וליצור כדורים קטנים.
2. חום בינוני 180 מעלות עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן ולבזוק א. סוכר.
גולשים מכינים וממליצים:
סימה : הכנתי,יצא מצויין טוב שהכפלתי כמויות:-)
לילך : עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!