עוגיות אגוזי לוז נימוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות אגוזי לוז נימוחות

עוגיות אגוזי לוז נימוחות, משהו מתוק לסיום, משהו קטן שאפשר לאכול כל פעם קצת לא לגמור הכל בבת אחת ביסים קטנים וטעימים. אני לא יודעת אם אתם מכירים את הטעם של אגוזי לוז יש לו טעם מיוחד שקשה לשכוח והעוגיות יוצאות טעימות במיוחד.

כ – 35 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ אגוזי לוז קלויים וטחונים
250 ג’ קמח תופח
100 ג’ א. סוכר (שקית)
2 כפות סירופ מייפל

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר כשעה וליצור כדורים קטנים.

2. חום בינוני 180 מעלות עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן ולבזוק א. סוכר.

12471 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי,יצא מצויין טוב שהכפלתי כמויות:-)

לילך : עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!

מירית

הי אלופהףהאם ניתן להחליף את סירופ המייפל?אולי למשל סילאן?

שרון

ניקי שלום. אני רוצה להכין את העוגיות היום.
האם א. הסוכר המופיעה במירשם היא חלק מהמרכיבים של הבצק או רק לבזיקה

חגית

סליחה על השאלה כמה זה 250 גרם קמח תופח בכוסות ?

חגית

היי ניקי נשמע מעניין וטעים האם אפשר אגוזי מלך והאם אפשר מחמאה ולא חמאה כדי שזה לא יהיה חלבי?

גילה

האתר שלך מדהים ואת ניפלאה כזו מדריכה רציתי כל חיי שלא אצטרך לכל מתכון לייגע את עצמי בכל אתרי האוכל כל מתכון סרט ערבית יום שישי אצלך הכל קלי קלות ויוצא כאילו שאני שפית ניקולאית תענוג משמיים תבורכי

אוהבת את האתר

היי ניקי,
האם גם אגוזי פקאן או שקדים מתאימים למתכון זה?
תודה

1 2 3 7