עוגיות אגוזי לוז נימוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות אגוזי לוז נימוחות

עוגיות אגוזי לוז נימוחות, משהו מתוק לסיום, משהו קטן שאפשר לאכול כל פעם קצת לא לגמור הכל בבת אחת ביסים קטנים וטעימים. אני לא יודעת אם אתם מכירים את הטעם של אגוזי לוז יש לו טעם מיוחד שקשה לשכוח והעוגיות יוצאות טעימות במיוחד.

כ – 35 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ אגוזי לוז קלויים וטחונים
250 ג’ קמח תופח
100 ג’ א. סוכר (שקית)
2 כפות סירופ מייפל

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר כשעה וליצור כדורים קטנים.

2. חום בינוני 180 מעלות עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן ולבזוק א. סוכר.

19120 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי,יצא מצויין טוב שהכפלתי כמויות:-)

לילך : עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

היי האם אפשר לעבד ביד ללא מיקסר ?
האם אפשר להניח אגוז לוז שלם באמצע העוגייה ?

שירי

היי

במקום דבש או מייפל מה ניתן לשים ?

סיון נקש

מתכון/תמונות/הסבר
לעוגת ביסקוויטים פירמידה!
חייבת דחוףףף!
תודה …

blondi

היי ניקי
העוגיות האלה מעלפות! כאלה טעימותתתת!!!
עשיתי עם מחמאה וקצצתי את האגוזים דק דק בעלי כבר טרף איזה 10 ברגע שהם יצאו מהתנור :)))

ליבי

היי ניקי, המתכון נראה ממש טוב! שאלה- האם אפשר להחליף את סירופ המייפל בדבש?

רחלי

ניקי יקרה, שלום.
כרגיל המתכונים המעולים שלך תמיד מצליחים.
חיפשתי כ”כ הרבה זמן מתכון מנצח לעוגיות אגוזי לוז, ומצאתי!!
את האגוזים קניתי לא קלויים, על קליפתם. את האגוזים נכנסתי ל 15 ד’ לתנור,על חום גבוה. לאחר הקליה קליפתם נשרה…
תודה על עוד מתכון טעים, אין כמוך…(:

אסתר

היי ניקי!!
יש לך אתר מעולה!!!!!
יישר כוח!!
יש בעיה אצלנו במשפחה לאכול חלבי יש אפשרות שבמקום חמאה אני יוכל לשים מרגרינה??
תודה ושבוע טוב!!