עוגיות אגוזי לוז נימוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות אגוזי לוז נימוחות

עוגיות אגוזי לוז נימוחות, משהו מתוק לסיום, משהו קטן שאפשר לאכול כל פעם קצת לא לגמור הכל בבת אחת ביסים קטנים וטעימים. אני לא יודעת אם אתם מכירים את הטעם של אגוזי לוז יש לו טעם מיוחד שקשה לשכוח והעוגיות יוצאות טעימות במיוחד.

כ – 35 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ אגוזי לוז קלויים וטחונים
250 ג’ קמח תופח
100 ג’ א. סוכר (שקית)
2 כפות סירופ מייפל

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר כשעה וליצור כדורים קטנים.

2. חום בינוני 180 מעלות עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן ולבזוק א. סוכר.

12581 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי,יצא מצויין טוב שהכפלתי כמויות:-)

לילך : עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן

קניתי אגוזי לוז קלויים הכוונה לא טבעיים
האם זה בסדר ?
האם צריך להוריד את הקליפה ולטחון אותם ?

האם במקום אגוזי לוז ניתן לשים אגוזי מלך או שקדים ?

מגי

היי ניקי, הכנתי עם אגוזי מקדמיה ויצא מצוין.
רציתי לשאול האם ניתן להקפיא את העוגיות, ואם כן לכמה זמן.
תודה

מגי

היי ניקי, איך לדעתך העוגיות יצאו עם אגוזי מקדמיה?
תודה

מיכל

היי ניקי האם אפשר להחליף את האגוזי לוז בחצי אגוזים טחונים עם שקדים טחונים.
או אפשר לשלב את שלשתם יחדיו.
תודה

רינת

עוגיות מוצלחות ביותר!

שירי המי

האם חובה שהאגוזים יהיו קלויים?

מרים

אויש רציתי להכפיל כמויות התחלתי טוב והפסקתי באמצע 🙁

אם שמתי בטעות הכל לכמות רגילה ורק 200 גרם אגוזי לוז ולא 100 ?