עוגיות אגוזי לוז נימוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגיות אגוזי לוז נימוחות

עוגיות אגוזי לוז נימוחות, משהו מתוק לסיום, משהו קטן שאפשר לאכול כל פעם קצת לא לגמור הכל בבת אחת ביסים קטנים וטעימים. אני לא יודעת אם אתם מכירים את הטעם של אגוזי לוז יש לו טעם מיוחד שקשה לשכוח והעוגיות יוצאות טעימות במיוחד.

כ – 35 עוגיות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 ג’ אגוזי לוז קלויים וטחונים
250 ג’ קמח תופח
100 ג’ א. סוכר (שקית)
2 כפות סירופ מייפל

אבקת סוכר

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לקרר כשעה וליצור כדורים קטנים.

2. חום בינוני 180 מעלות עד שהתחתית מזהיבה, העוגיות יוצאות מהתנור כשהן רכות, לצנן ולבזוק א. סוכר.

12583 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : הכנתי,יצא מצויין טוב שהכפלתי כמויות:-)

לילך : עוגיות כפיות טעימות בטירוף ופשוטות מאוד, חוסלו באותו היום!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
:-)

היי ניקי מצאתי בסופר אגוזי לוז מסוכרים קצוצים (חתיכות קטנות כאלה אבל לא טחון)
נראה לך שזה בסדר? ואם כן-להוריד מהכמות א.סוכר?

לי

ניקי היקרה,
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשים במקום החמאה רק שמן?!?!
זה חשוב לי מאוד- תודה רבה על המתכונים שמחממים את הלב בארוחה!!!

:-)

האם אבקת נוגט מתאימה פה במקום אגוזי לוז? אם כן כמה? ובכלל האם יש לך עוד מתכונים עם אבקת נוגט חוץ מהעוגת מוס? תודה רבה!

ליאת

הי ניקי,
תודה ענקית על האתר הנפלא והאפליקציה המעולה!!!
את מככבת אצלי שנים בכל המתכונים!
האם ניתן להחליף את החמאה או המחמאה בשמן?
אני מעוניינת להכין עוגיות ואין ברשותי חמאה או מרגרינה…

אופה

היי ניקי
הכנתי עכשיו את העוגיות הם ממש השטתחו לי
זה בסדר?

ליאת רוטשטיין

היי ניקי, מכינה עכשיו את העוגיות..כמה זמן תריכות להיות בערך בתנור?

ניצן וייצר

היי ניקי קודם כל תודה רבה האתר ממש עוזר לי כל פעם מחדש ואנחנו זוכים להתחדש ולנסות מאכלים מצויינים בזכותך..
דבר שני יש אפשרות למלא את העוגיות האלו במילוי תמרים-ממרח תמרים במקום האגוזים..